Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.582
- 10.791
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leao ile sarr milf kontenjanıGelirse gorursun. Leao, Sarr lardan Tel'e. Taraftar da kivama geldi.
Madem o kadar ciddi insan kiminle görüştüğünü yazar yoksa BCT'den farkı kalmazenteresan halbuki ilk başladığında güzel haberler yapıyordu.
rahatı buldu anlaşılan video süreleri de verilince.
tamamen katılıyorum - takip ettiğim biri değildi ayrı ama EA tarafından bu şekilde çıkarmazdı "haber". o garip geldi.Madem o kadar ciddi insan kiminle görüştüğünü yazar yoksa BCT'den farkı kalmaz
City bitmiş
Grealish kurtarıcı olarak giriyor
Ben yazmıştım bunu. İnanmamış mıydın? Oysa kaynağım @Ata B. Oğuz 'du.Bunlar harbiden hsonu çalışmıyorlar galiba ya![]()

ben bayadır arkasındayım Pazar günü tamamen offline oldukları iddiamın . (o gün maç yoksa tabi)Bunlar harbiden hsonu çalışmıyorlar galiba ya![]()
Onun amatör branşlarda haberleri çok iyi oluyor. Futbol haberleri dediğin gibi sözde haber yazmış olmak için yazmış gibi.Madem o kadar ciddi insan kiminle görüştüğünü yazar yoksa BCT'den farkı kalmaz