- 4 Ağustos 2009
- 91.729
- 73.652
- 5.358
Demir + u23 kanat
Lang + u23 forvet
Os, stoper yok
Max olacagi bu.
Lang + u23 forvet
Os, stoper yok
Max olacagi bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sene de böyleydi Adnan.Beceriksizlikleri zaten kesin. Bu artık beceriksizliği de aşmış bir durum bildiğin eylemsizlik.
Daha gitmedi, Kaan var, Arda Ünyay var üç kafın üzdüDemir + u23 kanat
Lang + u23 forvet
Os, stoper yok
Max olacagi bu.
Barcelona
Benim teorim : baska transferi beceremeyince "acil durumda kazik yiyelim" transferi demirovic. Son care yani.Yav ne demirovicmiş arkadaş bu herif kanatta oynuyor mu acaba vallaha kafayı kırıcam
Geçen senelerde beceriksizlik vardı ama en azından bir uğraş vardı ellerine yüzlerine bulaştırsalar da. Devre arası ile birlikte bu son 2 transfer dönemi hiç birşey yapmıyorlar kontak kapattılar resmen.geçen sene de böyleydi Adnan.
son gün gittik Singo-Uğurcan a 30m domaldık.
Şu ana kadarki performansıyla Sane'yi Belhandayla aynı cümle içerisinde kullanmak Belhanda'ya büyük hakarettir.Lincolncüler ==> Belhandacılar ==> Saneciler
Ya aponun önüne adam almaliydik arkasına bile almadık. Ligi bu kadro götürür de Avrupa'da çok zorlancaz. Delirttilrr tsk geçtiler ya resmen taraftarla yazık gunahGeçen sezon sutoperde romero-cubarsi vardı galiba ondan yaptık son 16 falan clde
Bu sene mevcutla 35. Bile olamıyomuşuz ya hani
Ben de geliştirilmesi gerektiğini söylüyorum 2 stoper lazım diyorum ama bu denli de abartmak komik geliyor
Sane 65 atlet 30 teknik , baris 99.5Sane o tarz ama hiçbir şeye yaradığı yok