Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
HQaVOk0XgAAliU4
Barcelona
Stoperler: Cubarsi - 100m | Garcia - 40m | Martin - 35m | Araujo - 20m | Christensen - 8m | Cortes - 4m
Fulbekler: Balde - 50m | Kounde - 60m | Fort - 12m | Espart - 5m

Manchester Utd
Stoperler: Yoro - 50m | Martinez - 45m | De Ligt - 30m | Heaven - 30m | Maguire - 8m
Fulbekler: Dorgu - 35m | Dalot - 30m | Mazraoui - 18m | Shaw - 8m | Amass - 7m

Inter
Stoperler: Bastoni - 65m | Bisseck - 50m | Stones - 12m | Akanji - 17m | Pavard - 12m
Fulbekler: Dimarco - 50m | Augusto - 23m |

Arsenal
Stoperler: Saliba - 100m | Gabriel - 75m | Hincapie - 50m | Mosquera - 45m |
Fulbekler: Calafiori - 55m | Lewis-Skelly - 55m | Timer - 70m | White -30m

Borussia Dortmund
Stoperler: Schlotterbeck - 55m | Gadou - 20m | Anton - 18m | Reggiani - 10m | Bensebaini - 7m | Emre Can - 3m
Fulbekler: Ryerson - 25m | Svensson - 22m | Couto - 17m | Kabar - 3m

PSV
Stoperler: Gasiorowski - 18m | Flamingo - 14m | Obispo - 4m | Nagalo - 3m
Fulbekler: Junior - 18m | Dest - 18m | Sildillia - 7m

Napoli
Stoperler: Buongiorno - 30m | Beukema - 22m | Marin - 12m | Rrahmani - 10m | Marianucci - 7m | Obaretin - 1,5m | Garofalo - 250k
Fulbekler: Gutierrez - 22m | Olivera - 15m | Di Lorenzo - 7,5m | Spinazzola - 3,5m | Mazzocchi - 1,5m

Sporting
Stoperler: Diomande - 42m | Inacio - 40m | Debast - 28m | Quaresma - 17m | Ba - 12m
Fulbekler: Araujo - 40m | Fresneda - 15m | Vagiannidis - 8m | Blopa 2,5m | Santos - 3m

Leipzig
Stoperler: Lukeba - 50m | Esteve - 28m | Bitshiabu - 18m | Kone - 15m | Orban - 5m | Klostermann - 3,5m
Fulbekler: Raum - 25m | Geertruida - 20m | Baku - 12m | Henrichs - 7m | Finkgrafe - 5m

geçen sene de böyleydi Adnan.
son gün gittik Singo-Uğurcan a 30m domaldık.
Geçen senelerde beceriksizlik vardı ama en azından bir uğraş vardı ellerine yüzlerine bulaştırsalar da. Devre arası ile birlikte bu son 2 transfer dönemi hiç birşey yapmıyorlar kontak kapattılar resmen.

Geçen sezon sutoperde romero-cubarsi vardı galiba ondan yaptık son 16 falan clde

Bu sene mevcutla 35. Bile olamıyomuşuz ya hani

Ben de geliştirilmesi gerektiğini söylüyorum 2 stoper lazım diyorum ama bu denli de abartmak komik geliyor

leaoyu alın lan kadroda yokmuş

Hay yapacağınız işe yaa basiretsiz herifler paraları da cukkaladılar demek ki

Geçen sezon sutoperde romero-cubarsi vardı galiba ondan yaptık son 16 falan clde

Bu sene mevcutla 35. Bile olamıyomuşuz ya hani

Ben de geliştirilmesi gerektiğini söylüyorum 2 stoper lazım diyorum ama bu denli de abartmak komik geliyor
Ya aponun önüne adam almaliydik arkasına bile almadık. Ligi bu kadro götürür de Avrupa'da çok zorlancaz. Delirttilrr tsk geçtiler ya resmen taraftarla yazık gunah

Ya aponun önüne adam almaliydik arkasına bile almadık. Ligi bu kadro götürür de Avrupa'da çok zorlancaz. Delirttilrr tsk geçtiler ya resmen taraftarla yazık gunah
Evet 1 tane as 1 tane yerli alternatif alınmalıydı

Hoca hiç zırlamasın, apo davinson bu sezonu hayatta kaldıramaz geçen sezon full oynayıp üstüne WC oynadılar yaşlar da 30u geçti

Evet 1 tane as 1 tane yerli alternatif alınmalıydı

Hoca hiç zırlamasın, apo davinson bu sezonu hayatta kaldıramaz geçen sezon full oynayıp üstüne WC oynadılar yaşlar da 30u geçti
İcardi sözleşmeyi kabul etse transferi kapatmistik yav rezilliğe bakar mısın?

Okan hoca istifa etmiyorsa mevcut durumdan memnundur diyorum ben. Hiç ağlayıp sizlamaya hakkı yok

Geri
Üst Alt