Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Yalnız çoğu kişi pek dillendirmiyor ama bay,yunus,poçikerim şimdiden Türk futbol tarihinin efsanelerinden oldu. bay ve yunus 30'unda bile değil.
Bir kulüpte 20-30 maç oynamış adamlara, 10 yılda 1 şampiyonluk yaşayan adamlara efsane diyorlar. ben taraftarım kendi içimde eleştirim arkadaş da sizin çapınız ne örnek; evren Turhan,okan Koç gibi adamları tv'lere çıkarıyorlar ulan bu çocuklar sizin rüyanızda Göremeyeceğiniz başarıları yakaladı. 96-2000 jenerasyonunu ayrı tutuyorum bay,poci,yunus Türk futbol tarihinin %80'ninden daha büyük efsanedir. Şuan pek dillendirmiyor futbolu bıraksınlar iyice idrak edilecek.

Messi degilsen cogu topcuda ayni sey oluyor..Hakan sukure torinolu saban deniyordu herif ulkenin gelmis gecmis en buyuk forveti : )

Anlamadığım, Lemina ile ayrılacak isek neden uzattık?

Kadronun artık belli olması gerekirken daha çok belirsizliklerle doldu.

P.m.sarrla ilgilendiğimizi falan sanmıyorum

Yalandan lemina giderse diye haber yaptırıyolar şimdi caymaya başlamışlar bile

Demirovic + u23 kanat + yerli stoper

Buna okum maalesef onu bile beceremeyecekler
Bunu söyleyince de olumsuz olan biz oluyoruz, olay çok net aslinda

Yönetimi azıcık tanıyorsam, Lemina da Torreira da gitmeyecek.

Pape Sarr haberleri tamamen “bakın alacaktık ama oyuncu gönderemedik” haberleri

Sara, Batrakov ve Yunus yeter takımda atletizm eksikliği bağıra bağıra var.

Osimhen hariç bi barış atlet o da formsuz olunca hiç çekilmiyor

Bize 2 tane atlet adam lazım 1’i kanatta diğeri orta sahada alıp topu dikine götürecek yoksa teknik alsak hiçbir şey değişmeyecek geçen sene yaşadığımız tüm sorunları daha fazla yaşayacağız
Iyide Gecen sene atletizmde bir sikinti yasamadik ki o kadar aksine teknik kapasitede yasadik ama personel gelse bile yasayacaz zaten tamamen kaybolmayacak teknik ekip nedeniyle her şey oyuncu almakla çozulmuyor.

Adamin oyle bir dusuncesi yok belli noktada yine tıkanabilir takim gayette. Direkt kaleye ziplamak isteyen birinin oyunu teknik açidan sinirli bir gelisim sergiler yani.

Bjk maçını izliyorum en önemli şey kapanan takımları açmak, Leao o yüzden çok değerli

Sara, Batrakov ve Yunus yeter takımda atletizm eksikliği bağıra bağıra var.

Osimhen hariç bi barış atlet o da formsuz olunca hiç çekilmiyor

Bize 2 tane atlet adam lazım 1’i kanatta diğeri orta sahada alıp topu dikine götürecek yoksa teknik alsak hiçbir şey değişmeyecek geçen sene yaşadığımız tüm sorunları daha fazla yaşayacağız
Kesinlikle katılıyorum.Gunun en güzel yorumu :Dikine giden pırpır sağ kanata ve mentali düzelmiş Barışa ihtiyaç var.

Bugün de transfer yok

images.webp

Benim icin transfer dönemi 2.9 da bitiyor. Hele o gün bitsin bakin nasi küfürler edecegim

pl tecrübesi: spurs tarafından küfür yemek

alınabilecek, sahiden fayda sağlayabilecek adamlar varken tel konuşulması epey mantıksız bence heis
Spurs'de kufur yemeyen oyuncu var mi ?
23 alti kiralayabileceğimiz Tel'den iyi kim var ? Yönetimin aldıkları ortada : Nhaga ve Lesley
Tel'i kiralamak Lang'e 20-25 vermekten çok daha iyidir; Lang yetenekli ama çok yavaş.

Dursun ozbekten transfer degil medyada baska birsey bekliyorum.

Senin 30 miljon taraftara kandirman hakki yok.

Nasil bir yalanci insan bu ya

Yönetim Lemina'yı gönderir mi hiç?
Hem stoper hem orta saha transferi yapmamıza gerek kalmadı diye ellerini ovuşturdular sözleşme yenilerken

Dursun Özbek şuan da osura osura uyuyordur. Klimayı açıp bacağının arasına da yastığı koyup römteşambırını çekip yatmıştır

Geri
Üst Alt