Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.774
- 24.479
- 2.393
Dursun'un kazığı kimseye sormadan uzatmış kafasına göre.Anlamadığım, Lemina ile ayrılacak isek neden uzattık?
Kadronun artık belli olması gerekirken daha çok belirsizliklerle doldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun'un kazığı kimseye sormadan uzatmış kafasına göre.Anlamadığım, Lemina ile ayrılacak isek neden uzattık?
Kadronun artık belli olması gerekirken daha çok belirsizliklerle doldu.
üst üste Şampiyonluklar gelince özellikle ergen kısımda büyük şımarıklık oldu. 14 sene şampiyonluk bekleyen nesil var. Gerets dönemi o imkansızlıklarla gele şampiyonluktan sonra ağlamıştım şimdi çok sıradan gelmeye başladı. aslında bayağı büyük şey başardılar ama çoğu taraftar bunun farkında değil bence oyuncular da farkında değil. Futbolu bırakınca ulan biz neler yapmışız vay be diyecekler keza taraftarda ulan bu adamlar efsaneymis ya diyecek.Messi degilsen cogu topcuda ayni sey oluyor..Hakan sukure torinolu saban deniyordu herif ulkenin gelmis gecmis en buyuk forveti : )
Benim icin transfer dönemi 2.9 da bitiyor. Hele o gün bitsin bakin nasi küfürler edecegim
Hatta Abdülkerim, Bülent Korkmaz'dan çok daha iyi bir stoper kalite olarak. O dönemdeki takıma Apo'yu koysak, bugünkü takıma Bülent Korkmaz'ı koysak Apo farkı daha da açar hatta.Yalnız çoğu kişi pek dillendirmiyor ama bay,yunus,poçikerim şimdiden Türk futbol tarihinin efsanelerinden oldu. bay ve yunus 30'unda bile değil.
Bir kulüpte 20-30 maç oynamış adamlara, 10 yılda 1 şampiyonluk yaşayan adamlara efsane diyorlar. ben taraftarım kendi içimde eleştirim arkadaş da sizin çapınız ne örnek; evren Turhan,okan Koç gibi adamları tv'lere çıkarıyorlar ulan bu çocuklar sizin rüyanızda Göremeyeceğiniz başarıları yakaladı. 96-2000 jenerasyonunu ayrı tutuyorum bay,poci,yunus Türk futbol tarihinin %80'ninden daha büyük efsanedir. Şuan pek dillendirmiyor futbolu bıraksınlar iyice idrak edilecek.
Bu hariç böyleyim anlikDursun Özbek şuan da osura osura uyuyordur. Klimayı açıp bacağının arasına da yastığı koyup römteşambırını çekip yatmıştır
Dün öğrendik ki transferin 14 Eylül'de bittiğini sanıyorlarmış.
Spurs'de kufur yemeyen oyuncu var mi ?
23 alti kiralayabileceğimiz Tel'den iyi kim var ? Yönetimin aldıkları ortada : Nhaga ve Lesley
Tel'i kiralamak Lang'e 20-25 vermekten çok daha iyidir; Lang yetenekli ama çok yavaş.
Bülent kaptanın toy zamanlarını bilmem yaşım yetmedi. Pederin dediğine göre 30'undan sonra stoper olmuş ne kadar doğru yaşı yetenler bilir.Hatta Abdülkerim, Bülent Korkmaz'dan çok daha iyi bir stoper kalite olarak. O dönemdeki takıma Apo'yu koysak, bugünkü takıma Bülent Korkmaz'ı koysak Apo farkı daha da açar hatta.
Mesajda sane guzellemesi yapmiyorum ki. Aksine sanede teknik değil diyorum, Ve Saf atletizme sahip birisi asist yapamaz diye bir kaide de yokki. Hiziyla geciyor birakiyor iste önüne yada kaldiriyor ortayi önünde nerdeyse her topa vuran bir adam var zaten forvette. Derin top mu birakiyor asist yaparken barışta asist yapiyor oluşu onu teknik de yapsın.Barış 0.5 teknik ise nasıl oluyorda Sanenin 2 katı asist yapıyor?Birde onu aciklasan.Sane guzellmesi yaparken biraz abartiyormuyuz acaba?Çok sakil duruyor.