Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Mesajda sane guzellemesi yapmiyorum ki. Aksine sanede teknik değil diyorum, Ve Saf atletizme sahip birisi asist yapamaz diye bir kaide de yokki. Hiziyla geciyor birakiyor iste önüne yada kaldiriyor ortayi önünde nerdeyse her topa vuran bir adam var zaten forvette. Derin top mu birakiyor asist yaparken barışta asist yapiyor oluşu onu teknik de yapsın.

Bu atletiziminin yanida teknigide bu kadar berbat olmasa hala bizde oynuyor olmazdi zaten çoktan gitmisti bu arada.
O zaman hemfikiriz.

Yalnız çoğu kişi pek dillendirmiyor ama bay,yunus,poçikerim şimdiden Türk futbol tarihinin efsanelerinden oldu. bay ve yunus 30'unda bile değil.
Bir kulüpte 20-30 maç oynamış adamlara, 10 yılda 1 şampiyonluk yaşayan adamlara efsane diyorlar. ben taraftarım kendi içimde eleştirim arkadaş da sizin çapınız ne örnek; evren Turhan,okan Koç gibi adamları tv'lere çıkarıyorlar ulan bu çocuklar sizin rüyanızda Göremeyeceğiniz başarıları yakaladı. 96-2000 jenerasyonunu ayrı tutuyorum bay,poci,yunus Türk futbol tarihinin %80'ninden daha büyük efsanedir. Şuan pek dillendirmiyor futbolu bıraksınlar iyice idrak edilecek.

Hatta Abdülkerim, Bülent Korkmaz'dan çok daha iyi bir stoper kalite olarak. O dönemdeki takıma Apo'yu koysak, bugünkü takıma Bülent Korkmaz'ı koysak Apo farkı daha da açar hatta.

As stoperlerimizin kalitesinde bir sorun yok ama bu adamlar bizde 90 dakika 40 üstü maç oynayıp üstüne bir de milli takımda oynuyorlar

Arada sırada performans düşüklüğü normal asıl sıkıntı bu adamların dinlenmesine fırsat verecek kalitede 1 tane stoperimizin bile olmaması

kiralık olayını bilmiom ama alabileceğin hemen hemen herkes tel'den iyi

porto'dan pietuszewski <- en çok istediğim heriflerden
strasbourg godo
deportivo hernandez
como'daki rodriguez

tel ugochukwu ayarında bi transf olur
Bu saydiginiz oyuncuları bizim yönetim nasıl alabiliyor ? Transfer doneminin kapanmasına 10 gun kala bu oyuncuların hiç birini alamazlar. Sadece kulüplerinin göndermeyi istedikleri oyuncuları alabilirler. Avrupa ülkeleri Rusya'yi boykot etmese Batrakov'u da alamazlardı.

Transfer yapmak için lambadan bu şekilde cin çıkmasını mı bekliyorsun yönetim :

17798 (26).webp

Geri
Üst Alt