Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Biz neden hep her oyuncunun değerinin yarısını teklif ediyoruz

1787168763730.webp

Mate Sarra 30 istiyorlarsa cidden aptallik yapmaya luzum yok direk isi bitirmek lazim..
İ.Sarr super topcu ama 60 cok ..Son transferi bize olur muhtemelen

İsmaila Sarr sorunsuz bir herif cok hizli aygir gibi guclu teknigi de gayet iyi... İsmi gecen kanatlar arasinda acik ara en cok heyecanlandiran..Bir tek su Fasli cocugu cok tanimiyorum Abde Ez midir nedir
Bizim en sorunlu bölgemiz orta saha; takimin basindakilerin bunu anlayamaması çok komik. Orta sahada Lemina ve Torreira kadar faydalı olacak iki oyuncu daha olsa kanatta benim gecen sene beğenmediğim Lang bile is yapar. Hucum presi taktiğiyle oynuyoruz ve Torreira her sezon 3500 dakikadan fazla oynuyor. Performansının düşmesi çok normal, sakatlanmaması mucize.

Yav sarr gibi adami son 2 haftada 30 milyona birakirlarmi.. allah askina napiyoruz biz ya

30m teklif yaptığımız oyunculara 60m cevabını almak için mi son günleri bekledik? Haziran'da da yapılırdı bu

Kadro her türlü eksik olacak bu belli.

Kanat bölgesi icin bu bir nebze idare edilebilir, hali hazirda Baris, Sane ve Yunus var. Rotasyona bir genc katsak bizi götürür.

Ama mevcut orta saha rotasyonu ile sezonu götüremeyiz o yüzden öncelik kesinlikle orta saha transferi olmali.

Maalesef bunu kulüpte kimse görmüyor.

bu gidişle orta sahasızlıktan 4-0-6 veya 6-0-4 oynamağa başlayacağız gibi duruyor

İsmaila Sarr sorunsuz bir herif cok hizli aygir gibi guclu teknigi de gayet iyi... İsmi gecen kanatlar arasinda acik ara en cok heyecanlandiran..Bir tek su Fasli cocugu cok tanimiyorum Abde Ez midir nedir
Ez Abde bence hepsinden iyi ve bizim oyun planımıza en uygunu.

Geri
Üst Alt