- 3 Haziran 2015
- 57.538
- 66.812
- 4.143
Biz neden hep her oyuncunun değerinin yarısını teklif ediyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer edip ortalığı ateşe vermeli
Bizim en sorunlu bölgemiz orta saha; takimin basindakilerin bunu anlayamaması çok komik. Orta sahada Lemina ve Torreira kadar faydalı olacak iki oyuncu daha olsa kanatta benim gecen sene beğenmediğim Lang bile is yapar. Hucum presi taktiğiyle oynuyoruz ve Torreira her sezon 3500 dakikadan fazla oynuyor. Performansının düşmesi çok normal, sakatlanmaması mucize.İsmaila Sarr sorunsuz bir herif cok hizli aygir gibi guclu teknigi de gayet iyi... İsmi gecen kanatlar arasinda acik ara en cok heyecanlandiran..Bir tek su Fasli cocugu cok tanimiyorum Abde Ez midir nedir
Ciddi ciddi gidecek gibi duruyor
Biri kolpa salsın da öyle uyuyalım bari
25m deniyor
Sane aslen sol kanatismaila sarrın solda maçı yok denecek kadar az, son iki sezonda tek bir maçı bile yok full sağ kanat ve 10 numara
Ez Abde bence hepsinden iyi ve bizim oyun planımıza en uygunu.İsmaila Sarr sorunsuz bir herif cok hizli aygir gibi guclu teknigi de gayet iyi... İsmi gecen kanatlar arasinda acik ara en cok heyecanlandiran..Bir tek su Fasli cocugu cok tanimiyorum Abde Ez midir nedir
Bu tipin iyi futbolcu olmama şansı sıfır
Hem leipzig hem de palıs istiyomuş
15+5