Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Eger ki Batrakov'a gercekten 55 milyon avro cikis hakki verdiysek tam bir mallik. Bu demek ki tutarsa seneye kesin elimizden gidecek. Bizim ligde ve CL'de kendini kanitlarsa, o yetenekle en az 75 falan istememiz lazim. Ayrica ipler elimizde olmuyor. Birisi tak parayi yatirir, istedigi an alir. Sanki bunu kabul etmesek veya 100 koysak gelmeyecekti. Umarim Ruslarin haber yalandir ama pek sanmiyorum.

Bunlar gelsin

Kanat: Ismaïla Sarr
Stoper: Mamadou Sarr

Eger ki Batrakov'a gercekten 55 milyon avro cikis hakki verdiysek tam bir mallik. Bu demek ki tutarsa seneye kesin elimizden gidecek. Bizim ligde ve CL'de kendini kanitlarsa, o yetenekle en az 75 falan istememiz lazim. Ayrica ipler elimizde olmuyor. Birisi tak parayi yatirir, istedigi an alir. Sanki bunu kabul etmesek veya 100 koysak gelmeyecekti. Umarim Ruslarin haber yalandir ama pek sanmiyorum.

Büyük takımlar alamıyor LOK Moskova takımından politika işlerinden.
Yoksa Arsenal, Chelsea ve PSG istiyordu Batrakov'u

Muhakaka en az 70 Mil çıkış koyalım. Büyük 4 ligden birisi almak isterse buyur gelsin.

Öteki taraftan, Türk liginden 70-80 Mil transfer insan hayal gücünde bile düşünemiyor

Büyük takımlar alamıyor LOK Moskova takımından politika işlerinden.
Yoksa Arsenal, Chelsea ve PSG istiyordu Batrakov'u

Muhakaka en az 70 Mil çıkış koyalım. Büyük 4 ligden birisi almak isterse buyur gelsin.

Öteki taraftan, Türk liginden 70-80 Mil transfer insan hayal gücünde bile düşünemiyor
On tarafta is yapabilen genc bir yabancimiz hic olmadi ki? Hep emeklilik yasi gelmis hucumcularimiz vardi. Bu durum degisik.
Bir tek Ribery ornegi var onu da sagolsun parasini vermedik diye belese kacirdik. Bir Galatasaray yonetimi klasigi!
Hucum oyuncusu her zaman daha fazla para yapiyor.

Amma abartıyorsunuz ya... 25m'a oyuncu alıyorsun, alır almaz "o yetenekle en az 75m eder" falan diye uçuluyor hemen daha Türkiye'ye bile gelmeden... Kaç tane 10 numara nereden nereye 75m'luk transfer yapmış acaba merak ettim? Hele Türkiye Ligin'nden 55m'un üstüne kaç oyuncu satmışız? 1 senede CL'de ne kadar uçacak kaçacak da 55m'den fazla teklif edecekler yani? Hele bakalım bu kadroyu ne kadar adam edebileceğiz de bu çocuk kendini CL'de gösterme fırsatı bulacak... Biz grupları veya play-off'u geçemezsek zaten ne yaparsa yapsın o kadar para vermezler...

Bu arada bu serbest kalma maddeleri de genelde trink para konması şartıyla olur... Eğer taksit şu bu istenirse 55'e verme zorunluluğumuz olmayabilir... Tabi maddede bu detaylar özellikle yazmıyorsa...

biraz dünya gerçeklerinden bakarsak olaya rusya çıkışlı türk futbol liginde gelişim gösteren hiçbir futbolcu 75 milyona falan satılamaz. isterse 30 gol 30 asistle tamamlasın sezonu

biraz dünya gerçeklerinden bakarsak olaya rusya çıkışlı türk futbol liginde gelişim gösteren hiçbir futbolcu 75 milyona falan satılamaz. isterse 30 gol 30 asistle tamamlasın sezonu
Gayet de satilir. Sag beki 35'e sattik hem de piyasa bu halde degil. Bu cocugu PSG zaten almayi dusunuyordu. Neyse tutsun da bu maddeyi koyanlari o zaman konusuruz.

Geri
Üst Alt