Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyumuyoruz. Nobet bos kalmaz.uyumayın
Sence transfer dönemi bittiğinde eksikler tamamlanacak mıİşine bak o zaman?
yedekte hücumcu yokBatrakov'u Erzurum'a götürmeyin OB oynatmaz
Hocam kurban olayım Galatasaray ın eksiği ne zaman tamamlanmış?Sence transfer dönemi bittiğinde eksikler tamamlanacak mı
Eger ki Batrakov'a gercekten 55 milyon avro cikis hakki verdiysek tam bir mallik. Bu demek ki tutarsa seneye kesin elimizden gidecek. Bizim ligde ve CL'de kendini kanitlarsa, o yetenekle en az 75 falan istememiz lazim. Ayrica ipler elimizde olmuyor. Birisi tak parayi yatirir, istedigi an alir. Sanki bunu kabul etmesek veya 100 koysak gelmeyecekti. Umarim Ruslarin haber yalandir ama pek sanmiyorum.
On tarafta is yapabilen genc bir yabancimiz hic olmadi ki? Hep emeklilik yasi gelmis hucumcularimiz vardi. Bu durum degisik.Büyük takımlar alamıyor LOK Moskova takımından politika işlerinden.
Yoksa Arsenal, Chelsea ve PSG istiyordu Batrakov'u
Muhakaka en az 70 Mil çıkış koyalım. Büyük 4 ligden birisi almak isterse buyur gelsin.
Öteki taraftan, Türk liginden 70-80 Mil transfer insan hayal gücünde bile düşünemiyor
uyku mu kaldıuyumayın
Eger ki Batrakov'a gercekten 55 milyon avro cikis hakki verdiysek tam bir mallik. Bu demek ki tutarsa seneye kesin elimizden gidecek. Bizim ligde ve CL'de kendini kanitlarsa, o yetenekle en az 75 falan istememiz lazim. Ayrica ipler elimizde olmuyor. Birisi tak parayi yatirir, istedigi an alir. Sanki bunu kabul etmesek veya 100 koysak gelmeyecekti. Umarim Ruslarin haber yalandir ama pek sanmiyorum.
biraz dünya gerçeklerinden bakarsak olaya rusya çıkışlı türk futbol liginde gelişim gösteren hiçbir futbolcu 75 milyona falan satılamaz. isterse 30 gol 30 asistle tamamlasın sezonuEger ki Batrakov'a gercekten 55 milyon avro cikis hakki verdiysek tam bir mallik. Bu demek ki tutarsa seneye kesin elimizden gidecek. Bizim ligde ve CL'de kendini kanitlarsa, o yetenekle en az 75 falan istememiz lazim. Ayrica ipler elimizde olmuyor. Birisi tak parayi yatirir, istedigi an alir. Sanki bunu kabul etmesek veya 100 koysak gelmeyecekti. Umarim Ruslarin haber yalandir ama pek sanmiyorum.
Gayet de satilir. Sag beki 35'e sattik hem de piyasa bu halde degil. Bu cocugu PSG zaten almayi dusunuyordu. Neyse tutsun da bu maddeyi koyanlari o zaman konusuruz.biraz dünya gerçeklerinden bakarsak olaya rusya çıkışlı türk futbol liginde gelişim gösteren hiçbir futbolcu 75 milyona falan satılamaz. isterse 30 gol 30 asistle tamamlasın sezonu
Bi ara vardı. @Kerem Uygun ve @V. Haydar Geven abilerim rahat bırakmamıştı hanfendiyiForumda ne zaman karı oldu lan?
Ben sana kızgınım. 1 tane nöbet açmadın talih değişsinBi ara vardı. @Kerem Uygun ve @V. Haydar Geven abilerim rahat bırakmamıştı hanfendiyi
Şu an yok ama yakın bir zamanda olması için çalışmalara başlanmış gibi görünüyor;Forumda ne zaman karı oldu lan?