Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Bu ligde leao tipi oyuncu olup C kalite adamlar bile iş yapıyor.
Leaoda çalım var bitiricilik var asist var.
Zaha gibi açık defanslara karşı oynamadı, Leao gelip her türlü iş yapar üstelik yaşı da geçmiş bir adam değil
bende buna tutuluyorum ya :)

yahu tmm hadi rakip kapanırken iş yapamadı , maç 1-0 oldu öne geçtik ee bu sefer kapanmadı rakip o zaman niye iş yapamıyor bu adamlar , zaha için demiyorum sadece bunu ,

genel olarak konuşuyorum , en boş muhabbetlerden biri bence ,

Günaydin!

Transfersiz yeni bir güne hazirmiyiz arkadaslar?

bende buna tutuluyorum ya :)

yahu tmm hadi rakip kapanırken iş yapamadı , maç 1-0 oldu öne geçtik ee bu sefer kapanmadı rakip o zaman niye iş yapamıyor bu adamlar , zaha için demiyorum sadece bunu ,

genel olarak konuşuyorum , en boş muhabbetlerden biri bence ,
oynama alışkanlığı diye bir şey var bence 10 kişi kapanan takıma karşı oynamak başka bir şey.
bu arada zaha iş yaptı bence ama genel olarak bizim beklentimiz çok daha fazlaydı.

kimi alacağız, ne yapılacak, tam bir çorba oldu ya.
Bir de uzerine Kemerburgazda herkesi moralli ve motive tutma isi var. Bir suru gundem, bir suru abuk subuk detaylar medyada yer buluyor(ama dogru ama yanlis)

Sezon basladi yani. Yarin mac kritik daha simdiden.

Şuan bir u23 bir yetişkin 2 kontenjan var.
Sol kanat+ yedek forvet alınacak. O kesin.

Lemina gidişi planlanıyorsa ortasaha+stoper 2 transfer daha gerekiyor. Ortasaha için hak kullanılacaksa, stopere ya yerli gelecek yada biri daha göndetilecek. Sallaiyi gönderdin diyelim bu sefer sağ bek gerekecek. Yani her hamle çorap söküğü gibi takımı etkiler. Kalan bu kadar az vakitte bu işi nasıl doğru yapacak bunlar. Lesley fesh edilse bari bir kontenjan açılmış olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Uzun işi noldu. Kapandı mı yav?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben zaten Rusya'yı tutuyorum.

1000090843.webp

Dursun ve yönetimi Galatasaray için beka sorunudur. Kulübün itibarını zedeliyorlar.

Torreira icin "verilen sozler tutulmadi, zam yapilmadi" falan denince asiri sinirleniyorum. Mis gibi hayat yasiyorsun, el ustundesin, kimsenin sana vermeyecegi maas veriliyor. (1 tane dallama serbest kaldi diye gitmek istiyor vs inanmam ben). Bunca zaman sonra aldigin para kadar mi bu kulube baglisin yani kankalarda ayrilinca. Cok sinir oldum bu konuya.

Lemina konusu basli basina yonetim acemiligi. 12+2 olur rahatligi mi var neydi artik, tuttun simdi yollanabilir. Imkan olsa icardi de kalacakti o zaman sirf bonservisle adam kovalanmasin diye o zaman.

Genc cocugu getirmissin, adamin gunahi yok iyidir kotudur, taraftara yem edildi daha resmi macta sure alamadan. Cuesta v2.0 yani bir noktada.

Takim icinde negatife baglar bu isler fena halde.bugun bak 21 yasinda cocuk gelecek, ulkesi garip hallerde farkli psikolojiyle, boyle ortam mi karsilayacak cocugu.

Boyle is mi olur ya.

Geri
Üst Alt