Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 36.008
- 61.729
- 3.473
Nelsson'a teklif falan geldiği yoktu 5 milyon
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batrakov geliyorortasahasızlıktan çıldırdım
Uçakta o da çıksa ne yaparsınAnısı var lan 83'ün giyme onu![]()
Uzun yıllar sonra top taşıyabilen orta saha mı? Valla bilmiyorum nasıl bir şeydi acaba...Uçakta o da çıksa ne yaparsın
Yanlış hatırlamıyorsam Serhan dedi. Elemanın tutturduğu haber yok. Bi de muhabirNelsson'a teklif geldiğini nereden çıkarttınız beyler kim attı bu muhabbeti ortaya. Nelsson zaten takımda düşünülmeyen bir adam ilk günden beri. 5'i 7-8 yaptırır yollardık zaten öyle bir durumda. Bu arada italya'da küme takımlarına gitmek yerine paşa maşaya giderdim nelsson yerinde olsam. Gençlerden bile adam çekiyor epl takımları. Ligde çok rahat kendini gösterebilir bence. Ama Nelsson da kafadan kırık bir tip. Geriye gitmesinin sebebi biraz da kafası.
Hocam burada ben yazdığımda dalga geçenler falan oldu da bizim için orta sahada en önemli meselelerden birisi bu. Enerjik dinamik orta saha eksikliği var. Lemina ilk geldiğinde bu şekildeydi. Gedson olduğunda bu şekildeydi. Torreira ilk 2 sene enerji dinamizm anlamında bu şekildeydi. Gedson ile Torrikin ilk 2 senesini yan yana izlemeyi çok isterdim.Uzun yıllar sonra top taşıyabilen orta saha mı? Valla bilmiyorum nasıl bir şeydi acaba...
Bazen izlediğimiz maçlarda top taşıyan orta saha görünce ekrana ekmek banıyoruz.
İlk günden beri tav olduğum bir tipi var. Muhabirliğini geçtim hareketleri tipi falan ayrı itici.Yanlış hatırlamıyorsam Serhan dedi. Elemanın tutturduğu haber yok. Bi de muhabir
sara bozar burayı en kötü hakan lazım-pap sarr-sara
---batrakov
su 3 lu bizi ihya eder mi
biraz da #futbol konusalim