Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Nelsson'a teklif falan geldiği yoktu 5 milyon

Son düzenleme:

😢
IMG_3275.webp

Nelsson'a teklif geldiğini nereden çıkarttınız beyler kim attı bu muhabbeti ortaya. Nelsson zaten takımda düşünülmeyen bir adam ilk günden beri. 5'i 7-8 yaptırır yollardık zaten öyle bir durumda. Bu arada italya'da küme takımlarına gitmek yerine paşa maşaya giderdim nelsson yerinde olsam. Gençlerden bile adam çekiyor epl takımları. Ligde çok rahat kendini gösterebilir bence. Ama Nelsson da kafadan kırık bir tip. Geriye gitmesinin sebebi biraz da kafası.

Hangi asalak gazeteci Galatasaray en az 1 transferi Göztepe maçına yetiştirmeyi planlıyor haberi yapacak acaba

Singo Davinson Jakobs Torreira Sara Sane Osimhen yabancı olarak bunlar kalıyor dimi Lemina ve Sallai çıkınca. u23 de ngaha lesley batrakov 1 de buradan kontenjan var.

2 orta saha 1 kanat 1 yedek forvet. Bunlardan u23 forvete barcanın almadığı çocuğu koyup orta saha ve kanada kontenjandan koyarsak. Lesley'dan çıkılma durumunda da sol stoper u23 alırsak bence iyi olacak.

Singo kalacaksa barış'ı bu senenin çoğunda sağ bekte görürüz. Bence sağ beke evrilmesi çok yararına olur Barış için.

Nelsson'a teklif geldiğini nereden çıkarttınız beyler kim attı bu muhabbeti ortaya. Nelsson zaten takımda düşünülmeyen bir adam ilk günden beri. 5'i 7-8 yaptırır yollardık zaten öyle bir durumda. Bu arada italya'da küme takımlarına gitmek yerine paşa maşaya giderdim nelsson yerinde olsam. Gençlerden bile adam çekiyor epl takımları. Ligde çok rahat kendini gösterebilir bence. Ama Nelsson da kafadan kırık bir tip. Geriye gitmesinin sebebi biraz da kafası.
Yanlış hatırlamıyorsam Serhan dedi. Elemanın tutturduğu haber yok. Bi de muhabir

Uzun yıllar sonra top taşıyabilen orta saha mı? Valla bilmiyorum nasıl bir şeydi acaba...

Bazen izlediğimiz maçlarda top taşıyan orta saha görünce ekrana ekmek banıyoruz.
Hocam burada ben yazdığımda dalga geçenler falan oldu da bizim için orta sahada en önemli meselelerden birisi bu. Enerjik dinamik orta saha eksikliği var. Lemina ilk geldiğinde bu şekildeydi. Gedson olduğunda bu şekildeydi. Torreira ilk 2 sene enerji dinamizm anlamında bu şekildeydi. Gedson ile Torrikin ilk 2 senesini yan yana izlemeyi çok isterdim.

En son Di Marzio dedi Monza Nelsson'a resmi teklif yapti diye.

Nelsson'un kesin alacağı vardır kulüpten ondan feragat edip feshedilir

Geri
Üst Alt