Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Demirovic çöp değil ama uygun maliyete kapatılması lazım.

Bir de şu genç kuralına uymadığı için sorun oluyor yoksa yedek forvet için ve Osi ile birlikte de oynama konusunda gayet yeterli bir profil.

İnsanlar ne bekliyor yedeğe +10 milyon € maaşla Vlahovic falan mı çekecektik?

Yazdıklarım yönetim savunması gibi oldu da asla öyle değil oyuncunun çöp çekilmesine karşın verilen bir cevaptır.

demirovice çöp çekmek saçmalıktan başka bir şey değil

yaşı itibariyle ben de 20 verilmesini istemem de gelirse faydalı olmama ihtimali yok, istatistikleri gayet iyi takım oyununda da var olan bi adam diyorlar daha ne
güzel kardeşim zaten mevzu 28 yaşındaki adama 20 vermek. gelirse yedekten 3-5 gol atında başarılı mı olmuş olacak?
sonrada çıkıp diyorsunuz ki satılacak adam yok 20m euro wonderkid oyuncular alman gerekiyor kariyeri bitecek adam değil

Leao gelir bu saatten sonra o gelmese bile iyi bir oyuncu alınır oraya

lemina giderse 2 olgun topculuk yer oluyo

demirovic ve leao hamleleri icin uygun sartlar olusur bi vakima

her sarr fln da olacaksa corba oluyo her sey

Demirovic rotasyon icin kotu demem ama kadroyu nasil yapacagiz benim aklim orada.

Leao da gelebilir her an.

Simdi bunlarin geldigi bir durumda kadroyu tamamlamak onemli.
Sallai ve leminada muhtemelen gider.

Demirovic, orta saha, sol kanat normal sınırdan alınır. Sağ bek ve olursa stoperde u23/yerli olacak gibi

hocayi pek ciddiye almiyorlar gibi

seferovici getirecekler sanirim

stutgartin en baba oyuncusu bile bizde bir sey yapamaz

bosuna transfer yapmasinlar yine

Demirovic rotasyon icin kotu demem ama kadroyu nasil yapacagiz benim aklim orada.

Leao da gelebilir her an.

Simdi bunlarin geldigi bir durumda kadroyu tamamlamak onemli.
Lemina gidecek Demirovic oradan girecek.

Asil komik olan yine os eksik kalacak Leao ya da Lang gelirse

Demirovicin maasi bekledigimizden yüksek olur. Orda 3,1 milyon net alan adam, bizde yedekte oturmak icin +4 ister gibi geliyor bana.

Bu arada slavik topçu almaları hoşuma gidiyor. çok fazla afro var

Demiroviçi hiç bilmiyorum ama 2 maçta bir skor yapmış (gol ya da asist), baskı yapan koşan topçu diyorlar, o kısmı da mantıklı, orta saha ne olacak bakalım, zurnanın hassas bölgesi orası

Geri
Üst Alt