Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
bu sene rotasyon yapmadan götürmeye calisacaklar sezonu

alinan adamlar cok yetersiz cikiyor

ali kardeş sen adama çöp çekiyosun
adam zaten çöp kariyeri boyuncu oynadığı en iyi yer sturtgart.
Orada da son 2 yılda goller atmış, şimdi bu 28 yaşındaki vasat arkadaşı 20m euroya türklere çakalım diyorlar.
Buna 20m veriyorsun tamamane boşa gidecek, git 10 daha koy 2002'li Fısnik Aslani al.

Kanat gelmeden böyle birinin gelmesi endişe verici

Olgun oyuncu kontenjanını yedek forvete kullanırlarsa kafalarına sokayım ben bunların. Kanada alın birini işte Sane ile sezon geçmez

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocayi pek ciddiye almiyorlar gibi
Hoca futbolcu öğütme makinesi gibi. Transfer konusunda ciddiye almasalar daha iyi. Adam oğlunun tavsiyesiyle falan liste oluşturuyor. Ben Okan hocanın iyi teknik direktör ama kötü bir kadro mühendisi olduğunu düşünüyorum. Mesela kadroda o kadar bitik oyuncu varken, takımın en genç, en iştahlı oyuncusu Nhaga'nın gönderilmesi gündemde.

1000171783.webp

Bu Demirovic'in piyasa degeri 20M Euro. Heralde en kötü bu fiyatlara bırakırlar. 25 bonservis 4-5 maas olur heralde. Beceremiyoruz cunku. Topcu iyi veya kotu mesele degil, kontenjan konusunda elimiz boşuna sıkışacak.

Kontenjan konusunda bu kadar sıkıntı yaşarken o kadar U23 opsiyonundan bir tane kiralık/daha ekonomik bir hamle yapamadık mı???

Rastgele :D

Geri
Üst Alt