Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Mevcut durum:

1 + 1U23 kontenjan

Lemina gidececek belkide, Nhaga ise kiralik gidebilirmis

O durumda 2 + 2U23 kontenjan oluyor.

Yani 4 transfer yapilabilir.
torr yada sara mutlaka gitmeli 10luk kontenjana leao,sarr,demirovic olmalı torr yada sara yerine de hakan

1 tane kontenjanimiz var onuda gidip 29 yasinda, nerdeyse 50 milli maca cikan ve sadece 4 gol atabilen herife gomuyorlar... herif gecen sene 8 avrupaligi macina cikmis 1 gol atmis.. demekki golcu degil, pres yapabilen biri ariyoruz on tarafa.. birde 20/25 milyon euro gomerek.. buyuk skandal

U23 ya da yerli stoper
Sarr
U23 kanat
Demirovic

İş buraya gidiyor gibi. Ama bizimkiler U23 kanadı bulamaz orayı Alanyaspor'dan Yusuf Özdemir'le falan kapatırız.

Sarri 30a veriyorlarsa dursun 14 teklif eder.

Singo Dünya Kupası'nda sakatlanmasa hem kontenjan açılacaktı hem de ciddi para gelecekti. Çok yazık oldu.

Lemina -> Sarr
Batrakov -> U23

Planlama

1. Singo
2. Sanchez
3. Sallai
4. Jakobs
5. P.Sarr
6. Torreira
7. Sara
8. Sane
9. Leao
10. Osimhen

U23

1. Nhaga / Stoper
2. Ugochukwu
3. Batrakov
4. Tresoldi

En doğrusu bu olur.

Yerli olarak da Bertuğ veya Deniz Gül 3. Forvet olmalı. Oluyorsa Ümit Akdağ ya da Yusuf da stoper.

Sallai ile yollar ayrılırsa sürpriz şekilde fırsat transferi yapılmalı 8-10 bölgesine
sabahtan beri bunu diyoruz. demirovic gelince ortada plan falan kalmıyor

zaniola üzerinden vuruyon renktaş sence normal mi? osimheni icardiyi barışı yunusu sallaiyi oynatan adam zaniolayı oynatmayınca mı eleştirelecek. hocanın oynatamadığı denilen heriflerin bizden sonraki kariyerleri niye bitik acaba bunu hiç sorguladınız mı?
Yav çünkü bu adamlar sistemine uyuyor o yüzden, doğru profiller, bu yüzden de yüksek performans alıyor. Bu minvalde transferler yerine hiç olmayacak adamları beğenip onları istiyor çoğu zaman. 4 senedir ortasaha ihtiyacını asla kabul edebilmiş değil, 12 kişi mi oyanayacaz diye dalga geçiyordu düne kadar mesela bu bile belli etmiyor mu problemi?

bu arada aponin yerine transfer sart.. defans s.o.s veriyor.. bana kalsa sanchezi bile yollarim ama bu saatten sonra oda cok zor

Ben yaptığı açıklamaya binaen söyledim onu. Ki, yaptığı açıklama profesyonelce değil bence. Sen çıkıp oğlumun gözü çok iyi, Singo diyordu, Sara diyordu sürekli dersen yanlış anlaşılır ve eleştirilirsin. Hocanın bu tarz profesyonelce olmayan açıklamaları oluyor zaman zaman. Tıpkı yabancı oyuncu yetiştirmek zorunda değilim açıklaması gibi.
bütün röportajı izledin mi bilmiyorum. Orada ank ile bu mevzunun goygoyunu yaptı.

Yabancı oyuncu yetiştirmek zorunda değilim beni Türk oyuncu yetiştirmeye zorla dedi. Bu konuda yapar/yapmaz/beceremez dersin ama doğru söyledi. Millet bunu aldı ''Genç yetiştirmek zorunda değilim'' e çevirdi.

Taraftari heyecana bogacak bir transfer olmadi henuz bence yonetimde bunun farkinda .

Rafa Leao o yuzden alınabilir, suan cikan haberlerin aksine ben bu transferi bekliyorum .

Geri
Üst Alt