Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
renato işi çok saçma

Yani burda ne desek olmaz artik şu ortamda

Çok iyi bi u 23 ortasaha gelecekse gitsin derim ancak oynama şartı ile

lemina toreyra naga

gidiyosa

ugocuku-ilkay nan mi oynicaz

Ekli dosyalar

• HPJlX8cXEAA8nNz.webp
    HPJlX8cXEAA8nNz.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 3
Artem Dzyuba:

“Roberto Mancini futbolcuların isimlerini bile bilmiyordu; sağ ayaklı mı, sol ayaklı mı olduklarını da bilmiyordu. Bir keresinde Yohan Mollo’ya, ‘Frikikleri sağ ayağınla kullanmayı bırak, kendi ayağınla vur,’ dedi. Ama Mollo zaten sağ ayaklıydı.Antrenman tesisinde zamanını neredeyse sadece solaryuma girerek geçiriyordu.” (Calcio Mercato)

Nhiaga ve Ugochukwu aynı mevkide üst üste bindiler. Yine yanlış planlama.
Bana kalsa Ugochukwu'yu geri gönderir Nhiaga'yı tutarım takımda. Ancak muhtemelen öyle olmayacak. Hem Nhiaga'yı kiralık göndereceğiz, hem de 30 m euro'luk opsiyonu devreye girmesin diye Ugochukwu'yu oynatmayacağız anlaşılan. :asd:

Nhaga gereken kalitede olmayabilir,
kalmasını istiyoruz çünkü ortasaha rotasyonunda dinamik-hareketli bir tane dahi oyuncu kalmadı. Veteran takımı gibiyiz. Şu eğlencesine 5'e 5 oynanan futbol etkinlikleri var ya, tam onların tempoda

Sonradan girdiği her maçta fark yarattı ve yaptığı işler olumluydu. Kaliteli olmadığını, olup olmadığını göreceğimiz bir tam maç performansını göremedik ne yazık ki.

Renato Nhaga’nın, transfer döneminin son günlerinde Monza’ya kiralanabileceği aktarıldı. (Loic Tanzi)

İhtimal olarak kalır inşallah haber ama cidden çok iyi bi u23 ortasaha olursa gitsin kesinlikle

Nhiaga ve Ugochukwu aynı mevkide üst üste bindiler. Yine yanlış planlama.
Bana kalsa Ugochukwu'yu geri gönderir Nhiaga'yı tutarım takımda. Ancak muhtemelen öyle olmayacak. Hem Nhiaga'yı kiralık göndereceğiz, hem de 30 m euro'luk opsiyonu devreye girmesin diye Ugochukwu'yu oynatmayacağız anlaşılan. :asd:
Lesley sözleşme feshi olabilir demişti gecenlerde haluk belli olmaz abi

Yerli rotasyon kimse yakıştırılmıyor takıma. Huzurevi gibi oldu ama yedek kulubesi kimse farkında değil.
Adil Demirbağ, Ümit Akdağ, Celil Yüksel (altyapı)

Herkese çöp çekiliyor anlamadım ki bizim opsiyonlar çok mu güvenilir..

Hocam burada ben yazdığımda dalga geçenler falan oldu da bizim için orta sahada en önemli meselelerden birisi bu. Enerjik dinamik orta saha eksikliği var. Lemina ilk geldiğinde bu şekildeydi. Gedson olduğunda bu şekildeydi. Torreira ilk 2 sene enerji dinamizm anlamında bu şekildeydi. Gedson ile Torrikin ilk 2 senesini yan yana izlemeyi çok isterdim.
4 yıl şampiyon olduk falan ama valla her aklıma geldiğinde Burak Elmas'a bir posta sövüyorum. Torrik-Gedson ile ligi çok daha rahat kucağa alırdık.

Özellikle Avrupa maçlarında bizim sorun, ciddi press yediğimizde bizim orta sahadaki aveller sırtı dönük oynayamadığından veya top taşıyamadığından takımı baskıdan çıkaramıyor.

Tamam top taşıyamayan adamlardan kurulu bir orta sahan olabilir ama pas kalitesi iyi olan oyunculardır maalesef bizim orta sahadaki adamların pas kalitesi de vasat.

Avrupa maçları dışında zaten ligde derbiler hariç doğru düzgün press yemiyoruz. Bu maçlarda da topu taşıyan orta sahamız olmadığından oyunu hızlı çeviremiyoruz.

Mıy mıy mıy pas yapıyoruz. Kanatlar olması gereken yerlere konumlanamıyor rakibi ceza sahasına doğru ittiremiyoruz.

Halbuki topla kat eden bir orta saha oyuncumuz olsa bu sorunların bir çoğunu yaşamayız. Okan'ın oynatmaya çalıştığı garip oyuna da böyle profilde bir orta saha lazım.

Fakat ne hikmetse durmadan teknik orta saha arıyor veya alıyor... Bir gariplik var bence ama sonuçta onlar futbolun içinde ki adamlar bizden daha iyi biliyorlardır.

Hoş gerçi futbolun içindeki adamların yorumlarını vs. okuyunca hayretler içinde de kalıyoruz ama ne bileyim vardır bir bildiği artık hocanın...

Her Transfer Sezonu Aynı Şeyleri Yaşıyoruz, Ama Bu Sezon En Hayal Kırıklığı Yaratan Sezon Oldu.
5.kez üst üste şampiyon olma fırsatı her zaman gelmez.
Ama bizim yönetim bu kadar ağırdan davranarak bu kadar plansız işlerle eline yüzüne bulaştırdı.
Demek ki bazı başarılar bazı insanlara fazla geliyormuş.

Vizyonlu Bir Başkana Ne zaman Sahip Olacağız Acaba.

Geri
Üst Alt