Mustafa Çelik
Tecrübeli Üye
- 8 Aralık 2008
- 5.179
- 336
- 1.848
Demirovic ne alaka arkadaş ya. U23 değil bir şey değil. Ne biçim herif bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
batrakovumuzu ne çabuk mideye indirdin nedimim vallahi külahları değişiriz4 4 2 mi oynayacağız acaba nasıl olsa ortasahamız yok diye mantıklı
Hayır haber saçma değil, haberin mantığı yetişkin oyuncu hakkını nereye kullanacağınBiri kanat biri forvet
Bunu bari sen ayırt et de haberin saçmalığını anla
Kanadımız da yok ama4 4 2 mi oynayacağız acaba nasıl olsa ortasahamız yok diye mantıklı
belki batrakov aradığımız 8dirbatrakovumuzu ne çabuk mideye indirdin nedimim vallahi külahları değişiriz
almak zorundalar valla olmazsa sıkıntı çokBen de leao istiyorum ama demirovicten sonra yer kalmıyor
Gerçekten anlamıyo musun anlamazlıktan mı geliyorsun Furkan? "Hoca kendi oyununa uygun adamlar transfer edemiyor." Oldu mu? Net mi?ee renktaş sonuca varmak istediğin olay ne yani, zaniolayı okan buruk mu çöp etti yoksa zaniolayı kullanamadı başarısız hoca mı? eleştirecek nokta kalmadı renktaş samanlıkta iğne aradım bunu buldum anca mı?
siz böyle saçma alakasız yerlerden eleştiriye devam edin komik oluyor
@Serdar Ünsal @Hasan Bekir ben genelden bahsediyorum abiler.Yazın başlangıcında çokça adını geçirdik aslında. Bunun nedeni de alt yapı kontenjanı nedeniyle idi. Celil aslında o noktada da lazım bize. CL listesine alt yapı kontenjanından oyuncu eklememiz lazım aslında.
Leao defteri kapandı rts.almak zorundalar valla olmazsa sıkıntı çok
Hocam çocuk iyi niyetliKim ulan bu Tolgahan adam her şeyi haftalar öncesinden söylüyor.Takdir ettim