Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
fb u23 ten bile birilerini gönderip kanat ortasaha ve stoper alacak

Sanırım benim kontenjanla ilgili tartışma gücüm kalmadı

En sorun yaşamayacak takım biziz,ama hala aynı avellik devam ediyor bu konuda düşünce bazında

Ve kötü söz söylemek istemiyorum kimseye ama yeter

Ugochukwu
batrakov
demirovic
tel
bu şekilde kaparız transferi , böyle nasıl diyim lazio,bologna,hoffenheim ayarında bir dönem geçirmiş oluruz

ee renktaş sonuca varmak istediğin olay ne yani, zaniolayı okan buruk mu çöp etti yoksa zaniolayı kullanamadı başarısız hoca mı? eleştirecek nokta kalmadı renktaş samanlıkta iğne aradım bunu buldum anca mı?

siz böyle saçma alakasız yerlerden eleştiriye devam edin komik oluyor
Gerçekten anlamıyo musun anlamazlıktan mı geliyorsun Furkan? "Hoca kendi oyununa uygun adamlar transfer edemiyor." Oldu mu? Net mi?

Bu kendi oyununu geliştirmek isteyip geliştirememekten de olabilir, karasızlıktan da olabilir, gözlem yeteneksizliğinden de olabilir, tembellikten de olabilir ne bileyim ben hangisi, sonuca yorum yapıyorum burada.

Yazın başlangıcında çokça adını geçirdik aslında. Bunun nedeni de alt yapı kontenjanı nedeniyle idi. Celil aslında o noktada da lazım bize. CL listesine alt yapı kontenjanından oyuncu eklememiz lazım aslında.
@Serdar Ünsal @Hasan Bekir ben genelden bahsediyorum abiler.

O golü atmasa çoğunluğun böyle bir topçunun bizim alt yapıdan olduğundan haberi falan yoktu demeye çalışıyorum.

Biri bir şey yazıyor veya bir golle ön plana çıkıyor sonra gündem direkt oraya kayıyor falan garip bir durum onu anlatmaya çalıştım.

Lemina ve Torreira giderse, Atakan Karazor ve Hakan Calhanoglu´nu (her ne kadar sevmesemde) ceksek mantikli olmazmi? En azindan yabanci kontenjanindan iki pozisyon bosalir. Öylece 23 yas üstü bir sol stoper, sol kanat ve santrafor alabiliriz.

Kim ulan bu Tolgahan adam her şeyi haftalar öncesinden söylüyor.Takdir ettim
Hocam çocuk iyi niyetli

Ama maksimum vereceği haber demirovic ve batrakov

Yani hiç öyle leao Galatasarayda,Galatasaray camavinga ile anlaştı haberi verecek aura yok herifte

Anadolu Kartalı gibi duyumcu mertebesi

Aslan Kral değil yani

Dursun Başkan şampiyon olmamak için her şeyi yapıyor valla.Rakip taraftar olsaydım resmini odama asardım

Geri
Üst Alt