Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Vallaha bu saatten sonra kim gelse kabulüm kadro ne kadar kalabalık o kadar iyi ayrıca demirovic gelir de oyuncu gitmezse Leao yerine u23 kanat gelir artık Kim olursa

Singo'ya misyonun tamamlandi, hadi sal bizi diyerek aldigin fiyata sat. Torreira'yi da yolla.

Yerlerine bir U23 Sag Bek ve Sarr gibi bir OS al. Demirovic haric o zaman sol kanata +23 yasinda bir yabanci alma hakkin oluyor. Oraya adam gibi birini cek. Kontenjan kalmadi diye Ligden cok kazik yemeden Ümit Akdag gibi bir stoper al ve transferleri kapa.

Tolgahan girdi demirovic geliyor

Mesela Celil o golü atmasa kimsenin aklında Celil melil yoktu.

Çok garip bir timeline var.
Celil bizim altyyapimizdayken 1-2 hazirlil macinda kisa sureler almisti ve ben oyununu ozamandan begenmistim

Sonra adanaya kiralik gitti galiba. Orda da fena olmayan bi performans göstermisti ve biz sonra salak gibi bonservisiyle gönderdik..

dombele ve aurier %100 başkana yazar da. Konu Ali Yiğit. OB transfer konusunda görece başarısız ama bunu kalkıp evladına mal etmek en hafif tabirle ayıptır.
Mal etmek yanlış da milyon euroların döndüğü ortamda bunun üzernden geyik yapılması dahi doğru değil.

Zaniolo geldiğinde de benzer birşey söylemişti, çocuk oyuncağı değil bu işler.

Demirovici yapay zekaya sordum;

Sırtı dönük oyun: Top saklama ve takımı öne çıkarma özelliği var.
Pres ve mücadele: Alman liginde kazandığı yoğun fiziksel mücadele alışkanlığı bulunuyor.
Çok yönlülük: Santrforun yanı sıra kanatlarda da oynayabiliyor.

6 ay sonra Batrakov'a da söveceksiniz bu nasıl topçu diye.
Celil bizim altyyapimizdayken 1-2 hazirlil macinda kisa sureler almisti ve ben oyununu ozamandan begenmistim

Sonra adanaya kiralik gitti galiba. Orda da fena olmayan bi performans göstermisti ve biz sonra salak gibi bonservisiyle gönderdik..
Ne yapacaktıık çoluk çocukla mı uğraşacaktık işimiz yok? Sözleşmesine geri alma maddesi ekletecek yönetim zekası da yok çünkü izlenmiyor bile kiraya gönderilen adamlar :)

Eyvah bu Boşnak vasatı mı bekledik… ondan sonra CL neden ilerleyemiyoruz.. yazıklar olsun yönetim

Geri
Üst Alt