Hayrican Abacı
Parçalı Üye
- 2 Ocak 2017
- 2.679
- 1.662
- 1.313
Tolgahan demirovic haberinden sonra tartışmasız bir numara olduğunu gösterdi bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mustafa Yiğit Demiroviçççççç
jkem yine babayı almış.
Celil bizim altyyapimizdayken 1-2 hazirlil macinda kisa sureler almisti ve ben oyununu ozamandan begenmistimMesela Celil o golü atmasa kimsenin aklında Celil melil yoktu.
Çok garip bir timeline var.
ilkaydan sonra girer oyunamilli aradan sonra oynatır gibi
Ali yiğit in futbol bilgisi eminim en az buradaki herkes kadar vardır...niye son 2 yıla bakıyoruz? 2 yıl önce Ali Yiğit'in yaşı mı tutmuyordu transfer yapmaya?
Mal etmek yanlış da milyon euroların döndüğü ortamda bunun üzernden geyik yapılması dahi doğru değil.dombele ve aurier %100 başkana yazar da. Konu Ali Yiğit. OB transfer konusunda görece başarısız ama bunu kalkıp evladına mal etmek en hafif tabirle ayıptır.
Bu leao gelmiyor demek, bari rowe gelseTolgahan girdi demirovic geliyor
Bunlarin ne yaptigini anlamak zor. Piyasada u23 kanat var mi. Arada solda oynatırız diyerek Can Uzunu alirlar belki.Bu leao gelmiyor demek
Ne yapacaktıık çoluk çocukla mı uğraşacaktık işimiz yok? Sözleşmesine geri alma maddesi ekletecek yönetim zekası da yok çünkü izlenmiyor bile kiraya gönderilen adamlarCelil bizim altyyapimizdayken 1-2 hazirlil macinda kisa sureler almisti ve ben oyununu ozamandan begenmistim
Sonra adanaya kiralik gitti galiba. Orda da fena olmayan bi performans göstermisti ve biz sonra salak gibi bonservisiyle gönderdik..
Bu Dursun ve yönetimi sene sonunu görürse seneye bu arkadaşın gerisine yedek forvet ararız rengim. Osimhen'in bu rezalet yönetime max 1 sene daha dayanacağını düşünüyorumTolgahan girdi demirovic geliyor