Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
ben en son bundesligada maç izlediğimde büyük ihtimalle robben-ribery falan oynuyordu o yüzden oyuncu hakkında hiçbir fikrim yok dkda oynadıysa bile dikkatimi çekmedi o yüzden hani şöyle böyle oyuncu diyemem ama daha öncelikli bölgeler varken gidip de hem kontenjanı hem parayı en iyi oyuncumuzun arkasına harcamak mantık dışı.Biz en iyi oyuncumuzu , sistemimizi yaratan adamı besleyemiyorken gidip de belki sakatlanırsa diye arkasına maliyetli adam almanın manasını göremiyorum.He leao gelir sonra gelsin kimi isterlerse ama öncelik bu olmamalı yani.Öyle bir dönemki yani yarın demirovic de inse haftaya iç sahaki maçın 11iyle çorum maçının 11i aynı olacak ama 3 transfer yapmış olacağız

galatasaray'ın kaderinde bu var

ne zaman genç oyuncular alsak takım mutlaka kötü kurulur ve suç o gençlere kalır

biz yetiştirici değiliz genç almayalım tayfa ortalığı ayağa kaldırır ve bir süre cesaret edilmez

yine batrakov filan gibi gençler geliyor ve yine takımın orta sahası stoperi filan komple eksik

umarım bu çocuk için de tarih tekerrür etmez
1 tane lider milf bulursak aslında iyi bir harmoni var takımda.

Zaniola yarım dönem oynadı bizde sadece ve onda da gayet iyiydi.
10 lig maçına çıktı yav adam bizde o yarım sezonda. Evet oynadığı maçlarda iyiydi ama ona uygun topu yine oynamıyorduk öle bayıla aldığımız her adam gibi.

Dünyada transfer başarısı %40-45tir.
Bizimde yaptığımız transfer başarı ortalaması budur. Önemli olan başarısız transferlerden bile katkı alıp şampiyon olmak.
Biz 4 senedir koya koya fenere 3 ata ata şampiyon oluyoruz.
Bunun baş mimarı da Okan Buruk hocadır
Ali ben Okan sportif olarak başarısız mı diyorum? 4 sene üst üste şampiyon olup CL'de son 16 yapan hocaya kim başarısız diyebilir? Hiç mi eleştirmeyeceğiz eksiklerini? Toplanıp Allah diyek o zaman.

10 lig maçına çıktı yav adam bizde o yarım sezonda. Evet oynadığı maçlarda iyiydi ama ona uygun topu yine oynamıyorduk öle bayıla aldığımız her adam gibi.
yav sen ne anlatıyon renktaş allah aşkına zaniolaya uygun oyun oynamıyorduk nedir ya içip mi geliyorsunuz şu foruma

eee iyiydi işte ondan sonra ağlak at kafası gibi tutturdu ben gideceğim diye. Bunda hocanın günahı ne?

Ali ben Okan sportif olarak başarısız mı diyorum? 4 sene üst üste şampiyon olup CL'de son 16 yapan hocaya kim başarısız diyebilir? Hiç mi eleştirmeyeceğiz eksiklerini? Toplanıp Allah diyek o zaman.
sen eleştirmiyorsun osimhen icardi şampiyon yaptı diyorsun.
bu eleştirmek değil

bizim taraftar akıllanmaz en son ederson dediniz adamlar dalga geçti sizinle hala oyuncu ismiyle tezahürat yapılıyor

tezahurat yapılacaksa yangın yapılacaksa önce orta saha için yapılıması lazımdı.İsim söylemeyede gerek yok.

Ama bence şu saatten sonra dursun denen adama istifadan başka tepki olmamalı.
Üç kuruş para verecek diye çapsızlığını çekiyoruz.
Ama bu genel kurul yapısıyla daha çok görürüz böyle vasıfsız sözde Galatasraaylıları.Bunlar fenerli başkan bile çıkarırlar.

Taraftara gelirsek çok aptal insanlarımız var malesef.Öyle böyle değil.Dursun gibi kavukçu gibi adamların şu ülkede böyle poziisyonlara gelmesi çok normal.Ülkenin durumunu yansıtıyor.

demiroviç alacağına fiyatı düşmüş bonservisi olmayan ikardiyi geri getir daha iyi oraya u23 almayacaksan..

Başkandan sonra en son onayı Ali Yiğit veriyor dediler
Aynen kardeşim, geçin dalganızı. Son iki yıldır kaç transferimiz tuttu siz ona bakın. Onay veren önemli değil, onay verene sunulan liste önemlidir. Çünkü onay veren futbol adam değil, ama listeyi oluşturanlar futbol adamıdır. Okan hoca her fırsatta demiyor mu listeyi ben, teknik ve scout ekibimiz oluşturuyor? Adamlar başkana liste veriyor, başkan da bunlara güvenip onaylıyorsa sonradan suçlu başkan mı oluyor?

Geri
Üst Alt