Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.525
- 21.391
- 1.848
Demirovic'i izleyen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 tane lider milf bulursak aslında iyi bir harmoni var takımda.galatasaray'ın kaderinde bu var
ne zaman genç oyuncular alsak takım mutlaka kötü kurulur ve suç o gençlere kalır
biz yetiştirici değiliz genç almayalım tayfa ortalığı ayağa kaldırır ve bir süre cesaret edilmez
yine batrakov filan gibi gençler geliyor ve yine takımın orta sahası stoperi filan komple eksik
umarım bu çocuk için de tarih tekerrür etmez
10 lig maçına çıktı yav adam bizde o yarım sezonda. Evet oynadığı maçlarda iyiydi ama ona uygun topu yine oynamıyorduk öle bayıla aldığımız her adam gibi.Zaniola yarım dönem oynadı bizde sadece ve onda da gayet iyiydi.
Ali ben Okan sportif olarak başarısız mı diyorum? 4 sene üst üste şampiyon olup CL'de son 16 yapan hocaya kim başarısız diyebilir? Hiç mi eleştirmeyeceğiz eksiklerini? Toplanıp Allah diyek o zaman.Dünyada transfer başarısı %40-45tir.
Bizimde yaptığımız transfer başarı ortalaması budur. Önemli olan başarısız transferlerden bile katkı alıp şampiyon olmak.
Biz 4 senedir koya koya fenere 3 ata ata şampiyon oluyoruz.
Bunun baş mimarı da Okan Buruk hocadır
yav sen ne anlatıyon renktaş allah aşkına zaniolaya uygun oyun oynamıyorduk nedir ya içip mi geliyorsunuz şu foruma10 lig maçına çıktı yav adam bizde o yarım sezonda. Evet oynadığı maçlarda iyiydi ama ona uygun topu yine oynamıyorduk öle bayıla aldığımız her adam gibi.
eee iyiydi işte ondan sonra ağlak at kafası gibi tutturdu ben gideceğim diye. Bunda hocanın günahı ne?10 lig maçına çıktı yav adam bizde o yarım sezonda. Evet oynadığı maçlarda iyiydi ama ona uygun topu yine oynamıyorduk öle bayıla aldığımız her adam gibi.
sen eleştirmiyorsun osimhen icardi şampiyon yaptı diyorsun.Ali ben Okan sportif olarak başarısız mı diyorum? 4 sene üst üste şampiyon olup CL'de son 16 yapan hocaya kim başarısız diyebilir? Hiç mi eleştirmeyeceğiz eksiklerini? Toplanıp Allah diyek o zaman.
Hoca Allah'tan karıyı boşadı. Bir de onun onayı filan çıkardı başımızaali yiğit onay verirse transferlere ve inş osimhen şampiyon yaparsa şamp oluruz gerisi faso fiso.
bizim taraftar akıllanmaz en son ederson dediniz adamlar dalga geçti sizinle hala oyuncu ismiyle tezahürat yapılıyor
Aynen kardeşim, geçin dalganızı. Son iki yıldır kaç transferimiz tuttu siz ona bakın. Onay veren önemli değil, onay verene sunulan liste önemlidir. Çünkü onay veren futbol adam değil, ama listeyi oluşturanlar futbol adamıdır. Okan hoca her fırsatta demiyor mu listeyi ben, teknik ve scout ekibimiz oluşturuyor? Adamlar başkana liste veriyor, başkan da bunlara güvenip onaylıyorsa sonradan suçlu başkan mı oluyor?Başkandan sonra en son onayı Ali Yiğit veriyor dediler
Napiyor lan bu
Adam 4 aydır yatıyor. Icardinin futbol oynama niyeti yok. Bu gidisle takim da bulamayacak.demiroviç alacağına fiyatı düşmüş bonservisi olmayan ikardiyi geri getir daha iyi oraya u23 almayacaksan..