Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
dursun tam tüccar yav herkesi kandırıyor taraftarıda bunca rezilliğine rağmen, hala yönetimi dışarda bırakıp hocaya laf atma derdinde olanlar var allah yardımcıları olsun.

60 tane transfer yapılmış 4 senede Ali ne anlatıyosun? Hocanın almak için ölüp bittiği Zaniolo'ları, Singo'ları, Angelino'ları kendisi def etti takımdan. Osimhen ve İcardi sayesinde şampiyon oldu bu takım 4 senede, ikinci bir adam saymam bile 60 tane adamın arasında. Bi şeyi de sulandırmadan kabul edin arkadaş.
hahahaha osimhen icardi şampiyon yaptı böyle düşünüyorsan konuşacak bir şey yok

Bence kimi alırsak alalım, ister Mbappe ve Haaland gelsin, sezonun gidişatını orta saha transferi belirleyecek.

Özellikle Avrupa'da başarı istiyorsak Torreira ve Lemina'dan daha iyi bir orta saha almak zorundayız.

Renato Nhaga’nın, transfer döneminin son günlerinde Monza’ya kiralanabileceği aktarıldı. (Loic Tanzi)

İhtimal olarak kalır inşallah haber ama cidden çok iyi bi u23 ortasaha olursa gitsin kesinlikle
Adam gitsin oynasin gelistirsin kendini ne sacma.dusunuyonuz siz ya sanki direk verdiler adami

Demirovici hic izlemedim ama fm profiline bakarsak Elmander tipi bir adama benziyor

bu sene şampiyon olamazsak suçlu belli osimhen nasıl olsa o şampiyon yapıyor yapamıyorsa suçlusu odur

Ermedin Demirovic Dursun Özbek'in Galatasaray'a atacağı son kazıklardan biri olacak olan topçu. bütün transfer sezonu bu adamı almak için mi forvetsiz bıraktınız takımı? Bir de maaşı 6 milyondan falan bahsediliyor. Arkadaş manyak mı bu kulübü yönetenler, bu adama o maaşlar verilir mi ? Ondan sonra Torreirasi, Sanchezi tabii ki 6 ayda bir zam zam diye trip atar. Dursun Özbek'in bu kulüpten yaka paça gönderilmesi gerekiyor, Yetti artık.

demirovic in bu kadar boklanmasi manasizca

ayrica yasi da 33 fln degil 28

15 e biter ins

fake haberlerle ilgilenmiyorum transfer sezonunda bakıcaz hangi santraforlar kaç liraya nereye gitmiş
yönetim oyuncuları ikna edemiyor durum bu
adam konya kadar nüfusu olan belçika için niye fake haber yapsın? Hadi ilgi milgi desen yine fake olabilir dersin ama red haberine niye fake yapsın. neyse salla ya aman

Haberlere baktığımda santrafor transferi de bitme noktasında diye okudum hatta uçak planı falan diyeni gördüm ama öyle bir şey olsa Tolgahan'dan hayırlı olsun tweti gelirdi herhalde. Lakin Demirovic olacaksa da oyuncunun kalitesine laf diyemem Fb'de falan 11 oynayabilir. O yüzden kalitesine laf edenlere katılmıyorum. Lakin hem maliyet hem de kontenjan olarak bakıldığında yedek santrafor olarak bu yaş ve maliyete oyuncu alınması kadro planlaması olarak bence hata.

ben hocanın transferde kötü olduğunu reddetmiyorum ki her fırsatta da söylüyorum.

hatta hasanla beraber 3 yıldır falan sportif direktör lazım diye kıçımı yırtıyorum

aleni şekilde yalan yazmış, ali yiğitin söyledikleri listeye ekleniyor falan ona cevap yazdım sadece

böyle bir şey mümkün mü yaw
İstersen daha fazla uzatma. Yalan yazdığım falan yok. Videoda her şey açık ve net. Sen o açıklamadan farklı anlam çıkarabilirsin, ben farklı anlam çıkarıyorum. Çünkü videoda Ali Yiğit'in bu konularla ilgisi yok denmiyor. Listeyi o oluşturuyor demem tabiki abartıdır. Ama bu işlere karıştığı, karışmaya çalıştığı yalan değil. Açıklama o yönde.

Bu Demir'in her özelliğine 8/10 9/10 yazıyor. O kadar iyi mi?

bu sene şampiyon olamazsak suçlu belli osimhen nasıl olsa o şampiyon yapıyor yapamıyorsa suçlusu odur
Yok Furkan öyle değil, şampiyonluğu bir tek Osimhen'in keyfine bırakan yönetim ve buna göre futbol oynatamayan suçlusudur :)

60 tane transfer yapılmış 4 senede Ali ne anlatıyosun? Hocanın almak için ölüp bittiği Zaniolo'ları, Singo'ları, Angelino'ları kendisi def etti takımdan. Osimhen ve İcardi sayesinde şampiyon oldu bu takım 4 senede, ikinci bir adam saymam bile 60 tane adamın arasında. Bi şeyi de sulandırmadan kabul edin arkadaş.
Zaniolo kendisi gitmek için götünü yırttı
Singo takımda hala, sakatlanıp durmasa iki de bir baya işe yarayacak.
Angelino dan ben çok ümitliydim.

Dursunun para sorunu olmayan takımlara komik teklifler yapip sonra bekleyerek oyuncu kopartabilecegini sanmasi kopartiyor. Frankfurt, stutgart, palace.. Bir akıllı sensin. :asd:

Geri
Üst Alt