- 12 Ocak 2013
- 51.318
- 60.908
- 4.323
dursun tam tüccar yav herkesi kandırıyor taraftarıda bunca rezilliğine rağmen, hala yönetimi dışarda bırakıp hocaya laf atma derdinde olanlar var allah yardımcıları olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osi nin selamı varGalatasaray'a gelmeye ikna olan bir oyuncunun bizi ileriye taşıyacağını düşünmüyorum.
hahahaha osimhen icardi şampiyon yaptı böyle düşünüyorsan konuşacak bir şey yok60 tane transfer yapılmış 4 senede Ali ne anlatıyosun? Hocanın almak için ölüp bittiği Zaniolo'ları, Singo'ları, Angelino'ları kendisi def etti takımdan. Osimhen ve İcardi sayesinde şampiyon oldu bu takım 4 senede, ikinci bir adam saymam bile 60 tane adamın arasında. Bi şeyi de sulandırmadan kabul edin arkadaş.
Adam gitsin oynasin gelistirsin kendini ne sacma.dusunuyonuz siz ya sanki direk verdiler adamiRenato Nhaga’nın, transfer döneminin son günlerinde Monza’ya kiralanabileceği aktarıldı. (Loic Tanzi)
İhtimal olarak kalır inşallah haber ama cidden çok iyi bi u23 ortasaha olursa gitsin kesinlikle
Osimhen ve Icardi sahada yokken gol bile atamadın evet konuşacak bi şey yok?hahahaha osimhen icardi şampiyon yaptı böyle düşünüyorsan konuşacak bir şey yok
adam konya kadar nüfusu olan belçika için niye fake haber yapsın? Hadi ilgi milgi desen yine fake olabilir dersin ama red haberine niye fake yapsın. neyse salla ya amanfake haberlerle ilgilenmiyorum transfer sezonunda bakıcaz hangi santraforlar kaç liraya nereye gitmiş
yönetim oyuncuları ikna edemiyor durum bu
İstersen daha fazla uzatma. Yalan yazdığım falan yok. Videoda her şey açık ve net. Sen o açıklamadan farklı anlam çıkarabilirsin, ben farklı anlam çıkarıyorum. Çünkü videoda Ali Yiğit'in bu konularla ilgisi yok denmiyor. Listeyi o oluşturuyor demem tabiki abartıdır. Ama bu işlere karıştığı, karışmaya çalıştığı yalan değil. Açıklama o yönde.ben hocanın transferde kötü olduğunu reddetmiyorum ki her fırsatta da söylüyorum.
hatta hasanla beraber 3 yıldır falan sportif direktör lazım diye kıçımı yırtıyorum
aleni şekilde yalan yazmış, ali yiğitin söyledikleri listeye ekleniyor falan ona cevap yazdım sadece
böyle bir şey mümkün mü yaw
Adamlara gol atsın para veriyoruz zatenOsimhen ve Icardi sahada yokken gol bile atamadın evet konuşacak bi şey yok?
Yok Furkan öyle değil, şampiyonluğu bir tek Osimhen'in keyfine bırakan yönetim ve buna göre futbol oynatamayan suçlusudurbu sene şampiyon olamazsak suçlu belli osimhen nasıl olsa o şampiyon yapıyor yapamıyorsa suçlusu odur
Zaniolo kendisi gitmek için götünü yırttı60 tane transfer yapılmış 4 senede Ali ne anlatıyosun? Hocanın almak için ölüp bittiği Zaniolo'ları, Singo'ları, Angelino'ları kendisi def etti takımdan. Osimhen ve İcardi sayesinde şampiyon oldu bu takım 4 senede, ikinci bir adam saymam bile 60 tane adamın arasında. Bi şeyi de sulandırmadan kabul edin arkadaş.
Ne diyon ya?Adamlara gol atsın para veriyoruz zaten
Uğurcan da kalecilik yapsın diye para alıyor
Sadece ufak bilgiler bunlar