Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.328
- 12.489
- 1.823
Demiroviçe yıllık 5 kâğıtta maaş bağlamıştır dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen ali yiğit final karar verici gs kulübünde
Konuyu saptırmayalım lütfen. Karar verici demedim. Listesine oğlunun da izlediği, beğendiği oyuncuları ekliyor dedim, ki bunu adam kendi itiraf ediyor, siz neyine itiraz ediyorsunuz anlamıyorum. Buyurun izleyin.
Hoca berbat transfer yaptırmıyor, aldığı oyuncuların hepsinden öyle ya da böyle faydalandı ve 4 sene üst üste şampiyon yaptı.Hoca berbat transfer yaptırıyor, saçma sapan adamlar düşlerini süslüyor demek hocayı sevmemek mi oluyor?
Konuyu saptırmayalım lütfen. Karar verici demedim. Listesine oğlunun da izlediği, beğendiği oyuncuları ekliyor dedim, ki bunu adam kendi itiraf ediyor, siz neyine itiraz ediyorsunuz anlamıyorum. Buyurun izleyin.
İlk cümlene zerre katılmamakla birlikte. Evet en doğrusu bu, biz de onu diyoruz zaten. Öyle bile olsa sportif direktör Okan hocamın istediklerini almıyor diye zırlanmayacak mı zannediyorsun? Okan'ın hatalarını eleştirince hemen Okan düşmanı yönetim şakşakçısı diye yaftalanmak çok komikHoca berbat transfer yaptırmıyor, aldığı oyuncuların hepsinden öyle ya da böyle faydalandı ve 4 sene üst üste şampiyon yaptı.
Ayrıca iyi transfer yapmak hocanın görev tanımında değil, hoca teknik direktör.
Bence de sportif direktör gelip transferi yönetmeli
Evet oğlumun ismiydi kendi ismime çevirdimTakım'ı göndermek istiyo 10-15 milyon Euro arasına alınabilir renktaş.Bu arada renktaş senin ismin Eymen değil miydi?
Bilakis, Okan hocayı beğeniyor ve destekliyorum. Ama gerektiğinde eleştiririm de.. Profesyonel dünyada oğlum şunu istedi, bacanağım şunu dedi konularına girilmez. Aile arasında bu konuşulduysa bile aile arasında kalmalıdır. Sonuçta oğlu bu kulüpte resmi olarak görev alan bir yetkili, sorumlu değil. Sırf babası teknik direktör diye oyuncu önerisinde bulunmamalı, babası da bunu dikkate almamalıdır bence.Azılı bir Okan düşmanı olduğunu gizleyemezsin Aslan, Okanperest dostlar hemen kokusunu alırlar seni yok ederler![]()