Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
kim derdi ki 4 sene şampiyon olup neyi idüğü belirsiz oyuncularla kadroyu dolduracaklar.. yedek bile olamayacak adamlar.. vizyon yok ki bitti diyelim.. ligler başlamış 2.hafta 11'e aldığın bir oyuncu bile yok.. takım kaynıyor.. kimse de heyecan yok..

Aynen ali yiğit final karar verici gs kulübünde

Konuyu saptırmayalım lütfen. Karar verici demedim. Listesine oğlunun da izlediği, beğendiği oyuncuları ekliyor dedim, ki bunu adam kendi itiraf ediyor, siz neyine itiraz ediyorsunuz anlamıyorum. Buyurun izleyin.

roma
200.gif

demirovicin bi artısı da yıllardır çift forvet oynayan bi takımda olması bnc

icardi her türlü 10 kişi oynatıyordu da

yunus - p.m.sarr - sara - barış
osi-demir

oynayabilir bazı maçlarda

Konuyu saptırmayalım lütfen. Karar verici demedim. Listesine oğlunun da izlediği, beğendiği oyuncuları ekliyor dedim, ki bunu adam kendi itiraf ediyor, siz neyine itiraz ediyorsunuz anlamıyorum. Buyurun izleyin.

Azılı bir Okan düşmanı olduğunu gizleyemezsin Aslan, Okanperest dostlar hemen kokusunu alırlar seni yok ederler :ROFLMAO:

Hoca berbat transfer yaptırıyor, saçma sapan adamlar düşlerini süslüyor demek hocayı sevmemek mi oluyor?
Hoca berbat transfer yaptırmıyor, aldığı oyuncuların hepsinden öyle ya da böyle faydalandı ve 4 sene üst üste şampiyon yaptı.
Ayrıca iyi transfer yapmak hocanın görev tanımında değil, hoca teknik direktör.
Bence de sportif direktör gelip transferi yönetmeli

Hoca berbat transfer yaptırmıyor, aldığı oyuncuların hepsinden öyle ya da böyle faydalandı ve 4 sene üst üste şampiyon yaptı.
Ayrıca iyi transfer yapmak hocanın görev tanımında değil, hoca teknik direktör.
Bence de sportif direktör gelip transferi yönetmeli
İlk cümlene zerre katılmamakla birlikte. Evet en doğrusu bu, biz de onu diyoruz zaten. Öyle bile olsa sportif direktör Okan hocamın istediklerini almıyor diye zırlanmayacak mı zannediyorsun? Okan'ın hatalarını eleştirince hemen Okan düşmanı yönetim şakşakçısı diye yaftalanmak çok komik :D

Ali Yigit boy atmis, yunusvari sakiz cignemesiyle Batrakova "kanka cs atalim idmandan sonra, skinlerin var mi-bana eldiven cikti gecen"

Azılı bir Okan düşmanı olduğunu gizleyemezsin Aslan, Okanperest dostlar hemen kokusunu alırlar seni yok ederler :ROFLMAO:
Bilakis, Okan hocayı beğeniyor ve destekliyorum. Ama gerektiğinde eleştiririm de.. Profesyonel dünyada oğlum şunu istedi, bacanağım şunu dedi konularına girilmez. Aile arasında bu konuşulduysa bile aile arasında kalmalıdır. Sonuçta oğlu bu kulüpte resmi olarak görev alan bir yetkili, sorumlu değil. Sırf babası teknik direktör diye oyuncu önerisinde bulunmamalı, babası da bunu dikkate almamalıdır bence.

Galatasaray'a gelmeye ikna olan bir oyuncunun bizi ileriye taşıyacağını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt