Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Leao daha büyük futbolcu açıkçası ama Sarr da çok formda bir dönemden geçiyor.

Leao ise aksine oldukça formsuz bir 2 sene geçirdi.

Son büyük kontrat olacak onun için de. Eğer konsantre olursa Ronaldinho olur bizim ölçeğimizde ama baş aşağı gitmeyi sürdürürse de Zaha kadar bile katkı alamayabiliriz.

Sarr ise ne vereceği aşağı yukarı belli bana göre 10 gol 7-8 asist kesim yapar. 2 sene bu ayarda gider 31-32 gibi düşüş trendine girecektir.

Leao ise çıkışa geçerse 5 sene üst düzey verim alırız.

Sarr’ın savunmaya desteği var sanırım biraz daha Barış tipi. Onu alıyorsak Barış’a gidiş yolu da gözükmüş olabilir.

Bu durumda ise Can Uzun muhakkak alınmalı.

Yepisyeni galatasaray hadi artık bekleyemiyoruz, taraftar delleniyor

SmartSelect_20260819_212342_FotMob.webp

alt yapıya bu sene baya bir şeyler yapıyorlar
Komple değişti orası sanırım bir de antrenörler falan tamamen değişti diye biliyorum. Fatih Demircan ilgileniyordu. Mesela baskette de yeni gelen yönetici çok iyi iş yapıyor diyorlar. İş yapan- yapmayan yöneticiler çok net belli oluyor.

Hem Ismaila Sarr hem de Demirovic’i istedigimize gore takimdan biri yolcu

Leao konusunda 50-50 diyordum ta bir kac gun oncesine kadar ama bizim takimin sistemsiz oldugunu dusununce, bireysel yetenekleri cogaltmak lazim diyorum.

Sarr gelsin, hatta Leao'da gelsin
:D

10 milyon yoktur bence orada 2.5 civari aliyormus, kesin 5-6 falan vardir bizim teklif.
Astronomik deyince akla 10 üzeri rakam geliyor ne bileyim...

valla Can Uzun'u da alıyorsak alalım yeter lan

olmuyorsa da salalım abicim önümüze bakalım yeter

taktı dursun

Kulübü ikna etmeden oyuncuyu halletmişiz gibi duruyor Palace para düşünecek bir takım değil kilit bir oyuncu Sarr bırakmayabilirler

leao alın sonrasına bakarız.. takıma hava gelsin az..

Geri
Üst Alt