Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
bu sene hic beni asiri heveslendiren ciddi bir isim cikmiyor ya. sarr falan abi ne bileyim sergen yalcin gibi hissediyorum.

Derdi belli oldu bunun. Bir değil, iki değil, her gitmek istiyorum diyene zam yaparsak işimiz yaş. Gitmek istiyorsa gitsin kardeşim. Dünyada orta saha kıtlığı mı var sanki.. Zaten mevcut performansıyla boşuna Nhaga'nın süresini çalacak. Gitsin Fiorentina'da Oulai'nin yedeği olsun da aklı başına gelsin!

Hücum hattına ismi geçen isimlerin en iyisinin Leao olduğu konusunda mutabık olalım derim. Leao özellikleri itibarıyla tam bir Galatasaray futbolcusu, Hafif düşüşte takımıyla problemli star futbolcuları severiz. Komple oyuncu her şeyi yapabiliyor gol atar asist özelliği var hız ve çalım özelliği müthiş. Kontra oynarsan rahatça adapte olur baskılı futbol oynarsan kilidi açabilecek her özelliği var. Oyuncuyu mental olarak iyileştirecek taraftar gücü ve hoca dokunuşu da olacaktır kısacası hemen gelmeli yaw. Leao varken Lang falan esamesi okunmamalı bence Sarr'dan falanda çok daha iyi oyuncu.

Demiroğlu’nu alıp napıcaz biz ya. 4-4-2 peşinde misin yine Okaaaaan?

d.özbek ve ayakçılarına
acilinden bir transfer yasağı gerek

Hücum hattına ismi geçen isimlerin en iyisinin Leao olduğu konusunda mutabık olalım derim. Leao özellikleri itibarıyla tam bir Galatasaray futbolcusu, Hafif düşüşte takımıyla problemli star futbolcuları severiz. Komple oyuncu her şeyi yapabiliyor gol atar asist özelliği var hız ve çalım özelliği müthiş. Kontra oynarsan rahatça adapte olur baskılı futbol oynarsan kilidi açabilecek her özelliği var. Oyuncuyu mental olarak iyileştirecek taraftar gücü ve hoca dokunuşu da olacaktır hemen gelmeli yaw.
Yoo Sarr daha formda ve bize daha uygun adam. ST de yedekler 10 da yedekler.

Fatih Altaylı'nın Serdar G. ile yaptığı röportaj hakkında başlık açılmamış

Bu adam Dursun Özbek'in danışmanı gibi biri ve söylediği başkana yaptığı eleştiriler inanılmaz

Fatih Altaylı'nın Serdar G. ile yaptığı röportaj hakkında başlık açılmamış

Bu adam Dursun Özbek'in danışmanı gibi biri ve söylediği başkana yaptığı eleştiriler inanılmaz
Açalım diyorsan açarız

Geri
Üst Alt