Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
fatih altaylı'nın yazıyı okudum,

tek yorumum şudur,

dursun özbek ve avanesi + birileri Okan Buruk'u yemeye karar vermiş. kimse bana aksini iddia edemez.

fatih altaylı ise tamamen dürrükçe bir yazı yazmış, yazıda yer alan okan buruk'un özel hayatı kısmı falansa tamamen ahlaksızca bir köşe.

güzel talimat alınmış, kendi aralarında paslaşıyorlar.
Gayet doğru yazmış tek bir yer hariç. Özel hayat ile ilgili. O da anladığım kadarı ile okanın antrenman esnasında takımın başında olmaması sebebi ile yazılmış. Eksik var mı, evet, dursun ile ilgili eksiklik var. Bu olaylar neredeyse herkesin gözü önünde cereyan ediyor.

Laimer sakatlandı yine boey harika bir hazirlik dönemi geçiriyor 3 hafta önce kadron dışı bırakacağız demişlerdi boey için. Bu sezon formayi kapabilir bence
Konrad Laimer über seine Verletzung: „Alles gut, ich habe einen Schlag abbekommen – aber es ist nicht schlimm, sollte bald zurück sein“

Fazla birseyi yok gibi. Stanisic'de Boeyin önündedir.

Fatih altayli’nin yazmasina gerek yok

Akli basinda insanlar herseyin farkinda zaten

Bu sezon yönetim icin okan buruk’u yeme sezonu

Adam dört sezondur seni sampiyon yapmis veya katkisi olmus,her sezon sonunda kupa ile aylarca kutlama yapmani saglamis ama özel hayatindan ve transferlerden rahatsiz olmus beyfendi

Bugun kofteci bir arkadasa denk geldim Batrakovu sordu hemen ..Oglum dedim acayip topcu aldik farkinda degilsin..Hemen dukkana goturdu" husnu abinize masayi donatin " dedi ben de abarta abarta anlattim batrakovu yemekleri gotururken..
Tam kalktim husnu eger salladiysan ebeni duduklerim dedi pis pis gulup ayrildim.

Batrakovun ekmegini ilk ben yedim diyebilirim

Fatih altayli’nin yazmasina gerek yok

Akli basinda insanlar herseyin farkinda zaten

Bu sezon yönetim icin okan buruk’u yeme sezonu

Adam dört sezondur seni sampiyon yapmis veya katkisi olmus,her sezon sonunda kupa ile aylarca kutlama yapmani saglamis ama özel hayatindan ve transferlerden rahatsiz olmus beyfendi
Cenker ve kardesi rahat rahat sokamiyor kazıkları kasintilari bundan. Kukla birini getirecekler tudor gibi sonra osimhen satış o parayı da bir güzel yiyecekler.

Bugun kofteci bir arkadasa denk geldim Batrakovu sordu hemen ..Oglum dedim acayip topcu aldik farkinda degilsin..Hemen dukkana goturdu" husnu abinize masayi donatin " dedi ben de abarta abarta anlattim batrakovu yemekleri gotururken..
Tam kalktim husnu eger salladiysan ebeni duduklerim dedi pis pis gulup ayrildim.

Batrakovun ekmegini ilk ben yedim diyebilirim
Biraz susar mısınız

Singo'da hemen satmazsak 50m Euro görürüz. Yerine Boey opsiyonlu kiralanır. Bence Sallai-Boey ikilisi orayı götürür. Singo'dan gelen para direkt Can'a gömülür.

Nedim V. Duran

böyle bir nöbet tam anlamıyla

tek os yetmez bu arada lemina gitti sarr geldi ok ancak şut tehditimiz yok geriden top çıkaramıyoruz sara beyimiz eyüp'e falan karşı senede max 10 maç oynuyor o yüzden en en kötü hakan gelmeli , safi ile anlaşması beni valla ilgilendirmiyo pek gsnin iyiliği için her şey ok

Bu kadar gazlamanin arkasından noa lang kiralık ve abidik gubidik bir u23 santraforun gelmesi çok sinir bozucu olacak fakat benim beklentim bu 😀

Geri
Üst Alt