Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.603
- 2.539
- 498
Galatasaray sol stoper transferine hamle yapılması yönünde karar kılınması halinde listesinde Ukrayna ve Hollanda'dan 2005 doğumlu 2 stoper bulunduruyorNe diyorsun üstat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray sol stoper transferine hamle yapılması yönünde karar kılınması halinde listesinde Ukrayna ve Hollanda'dan 2005 doğumlu 2 stoper bulunduruyorNe diyorsun üstat
Hocam bu haber bile değil ki. Arkadaş belli ki ne sallasam demiş böyle bir şey yazmış. Ben de benzerini yapayım "Galatasaray u23 orta saha alınması yönünde karar kılarsa listesinde İngiltere ve Fransa'dan 2004 doğumlu adaylar bulunuyor."Galatasaray sol stoper transferine hamle yapılması yönünde karar kılınması halinde listesinde Ukrayna ve Hollanda'dan 2005 doğumlu 2 stoper bulunduruyor
Galatasaray sol stoper transferine hamle yapılması yönünde karar kılınması halinde listesinde Ukrayna ve Hollanda'dan 2005 doğumlu 2 stoper bulunduruyor
Eyvallah rengim hollandalıyı bilmiyordum
Hollanda'dan demiş, Hollandalı dememiş
O zaman sana havale ediyorum bizimkisi tahminHollanda'dan demiş, Hollandalı dememiş
Öyle bir gelişme yok zaten de, olsa olsa Gasiorowski olabilir çünkü bizimkiler en pahalısına göz dikmeyi severO zaman sana havale ediyorum bizimkisi tahmin
Bu ha?!Öyle bir gelişme yok zaten de, olsa olsa Gasiorowski olabilir çünkü bizimkiler en pahalısına göz dikmeyi sever
Onceden inanmiyordum, simdilerde bayilma olayindan dolayi mumkun geliyor.Musiala’ya başından beri inanan kaç kişi var? Ciddi soruyorum
Bunun ne onemi var? Herkes istedigine inanir. Mesela ben Musiala’ya inanmadim ama senin dediklerine de inanmiyorum.Musiala’ya başından beri inanan kaç kişi var? Ciddi soruyorum
Başkanın hayallerine inan o haldeOnceden inanmiyordum, simdilerde bayilma olayindan dolayi mumkun geliyor.
İşine bak o zaman?Bunun ne onemi var? Herkes istedigine inanir. Mesela ben Musiala’ya inanmadim ama senin dediklerine de inanmiyorum.
Bakiyorum zaten. Su an calisiyorum. Senin isin ne acaba…İşine bak o zaman?