Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
adam bizde oynayacak kapasitede değil okan hoca ne istemiş olabilir?
abi siz kafanız nasıl çalışıyor anlamıyorum, iyi oyuncuyu göndermek ister mi? Osimheni de göndersin o zaman
Kaan Ayhan, Ilkay, Ugochukwu (kendisi ozellikle istemiş) bizde oynayacak kapasitede oldugunu düşünüyor demek ki

Bu denklemde Nhaga kurban oluyor.. :)) Hoca her şeyi doğru yapıyor diye bir şey yok. Kadro planlaması en zayıf yönü zaten.

nhaga bizim şu an ki orta sahada oynar da 5 maç göremeyiz ki

Bu arada tepki göreceğimi biliyorum ama Nhaga bu kadar az süre bulacaksa İtalya gibi bir ligde pişmesini aşırı isterim.

nhaga gitmesinde oynatmıyorki oynatmadıktan sonra takımda tutmanın ne manası var
Kendisi özelinde bir şey demiyorum yav. Onu gönderince yerine a+ u23 yabancı orta saha (ya da a+ u23 herhangi mevkide bir oyuncu) alacağımız sanılıyor da onu garipsiyorum.

Kaan Ayhan, Ilkay, Ugochukwu (kendisi ozellikle istemiş) bizde oynayacak kapasitede oldugunu düşünüyor demek ki

Bu denklemde Nhaga kurban oluyor.. :)) Hoca her şeyi doğru yapıyor diye bir şey yok. Kadro planlaması en zayıf yönü zaten.
Kaan Türk herhangi bir kontenjan kaplamıyor
İlkay hem türk hem tecrübeli zaten 1 sene sözleşmesi var
Lesley de 30m euroluk wonderkid chelsea denemiş burnley denemiş şimdi de biz deniyoruz, bence yanlış transfer
Nhaga her maç oynaması gereken gelişmesi gereken 19 yaşında genç oyuncu, her maç oynatabileceğimiz bir ortam yok, 2 maç üst üste oynasın puan kaybedelim sen de ben de herkes sövecek

Kaan Türk herhangi bir kontenjan kaplamıyor
İlkay hem türk hem tecrübeli zaten 1 sene sözleşmesi var
Lesley de 30m euroluk wonderkid chelsea denemiş burnley denemiş şimdi de biz deniyoruz, bence yanlış transfer
Nhaga her maç oynaması gereken gelişmesi gereken 19 yaşında genç oyuncu, her maç oynatabileceğimiz bir ortam yok, 2 maç üst üste oynasın puan kaybedelim sen de ben de herkes sövecek
Kontenjan kaplamıyor ve "abilik" yapıyorlar diye toplam 10 m euro maaş veriyoruz az çok dimi bu iki oyuncuya..
Yanlış anlama üstad ben bu adamların oyuna girip tempoyu dibe çekmesinden sıkıldım. Yaptıkları tek pozitif yok ama çok negatif sayarım.

Mesele kontenjan kaplayıp kaplamamak değil aslında, bir de şurdan bak lütfen.. Hoca bu adamları opsiyon olarak gördüğü için ortasahayı yeterli buluyor. Açıklaması da var zaten bu konuda

bjk lukebakio falan kovalayarak mi şampiyonluk adayı olacak

insan hiç bakmaz mı kadrosuna,orkun dışında kimin var düz salihten baska

Nhiaga ve Ugochukwu aynı mevkide üst üste bindiler. Yine yanlış planlama.
Bana kalsa Ugochukwu'yu geri gönderir Nhiaga'yı tutarım takımda. Ancak muhtemelen öyle olmayacak. Hem Nhiaga'yı kiralık göndereceğiz, hem de 30 m euro'luk opsiyonu devreye girmesin diye Ugochukwu'yu oynatmayacağız anlaşılan. :asd:
Veli abi lesleyin adını doğru yazıp nhagayı yanlış yazmayı nasıl becerdin

Acaba bunlar nhaga gönderip yerine sol stoper almamazlik yaparlar mı orası da var.1 kontenjan boş bırakıp iyice sinir hastası edebilirler bizi

Bunlar eli ayağı düzgün kimseyi alamayacaklar sanırım. Akşam pazarına kalan menajer önerisi çöpleri fahiş fiyatlarla transfer edip, scout ekibi ve hocamızın istediği isimleri aldık diye yedirmeye çalışacaklar millete.

Allah sizi bildiği gibi yapsın beceriksiz sürüsü.

Şu Salih güzellemesini de hiç anlayamıyorum. Dümdüz topçu hiçbir zamanda bir ekstrası olmadı.

Son yıllarda doğru düzgün maça bile çıkmadı adam. Çok bayıldığımdan değil ama Kaan'ın ondan daha çok maçı olabilir.

Aferim lan trabzon

(Liverpoolda bir gun tesiste misafir ediyorlardi bu cocugu, o da harika icerikti)

Acaba bunlar nhaga gönderip yerine sol stoper almamazlik yaparlar mı orası da var.1 kontenjan boş bırakıp iyice sinir hastası edebilirler bizi
Leipzigli stoper bitshiabu sanırım önde olan

Bitshiabu u 23 (şu an tek 1 yabanci oraya)

+ 1 kontenjana Leao ya da Sarr

Lemina-Mate Sarr

Sallai-Demirovic duruyor şu an

Geri
Üst Alt