Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
4 tane daha transfer sart. Sol kanat, yedek forvet, sol stoper, orta sahada sirti donuk oynayabilen geriden top cikarip dagitabilecek bi oyuncu sart

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada forvete u23 olmaması doğru karar.

Karşı karşıya bir gol kaçırınca adamın ne anasını ne de avradını bırakıyor sosyal medyada taraftar. Bu ülkede 23 yaş altı olacak son mevki forvet

Ortada kabak gibi sıdıki şerif örneği var.

Biri seve seve gelir. Digeri ailesine rehin olarak alirsan ve silahi kafasina dayarsan herhalde anca gelir
Ve o 35 milyon kurtarmaz gibi. Brügge öyle bir teklifi kabul etmemis
Brugge her türlü o teklifi kabul eder, transfer olunca göreceğiz kaça gitti

Osimhen‘in fit kaldigi bir ortamda Demirovic ne ara oynayacak bir anlatin hele

Gecen sene cok mac kacirdi evet ama bunun her zaman öyle olacagi anlamina gelmez

Yedek forvet icin Demirovic‘e hayir demem normalde ama tek kontenjan kalmisken ve diger bölgeler kan agliyorken son kontenjani 20 milyon bayilarak 28 yasinda bir forvete kullanmak salakliktir, Okan hoca da ayni sekilde düsünüp istememis zaten.

Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Geçen sene Osimhen'in olmadığı ortamda, kilolu ve formsuz bile olsa İcardi işi çözmüştü. Özellikle ilk maçlarda... Şu an icardi yok. Osimhen sakatlansa maç kaçırsa otomatik olarak şampiyonluğu kaybedecek notkaya geliyoruz. Demirovic yerine Sıdıki Cherif kafasında genç bir u23 isterdim ben ama o ayrı konu.

Lemina satış

Said El Mala 50 milyon
Can Uzun 35milyon
Ermedin Demirovic 20 milyon
Sarr 30 milyon

Alman-İngiliz ortaklığı bitti gitti işte yaw

Bir tane de stoper yazın

Asıl soru şu hocayı niye sevmiyorlar?
4 sene üst üste Kloop gelse şampiyon yapamaz.
Hoca berbat transfer yaptırıyor, saçma sapan adamlar düşlerini süslüyor demek hocayı sevmemek mi oluyor?

Geri
Üst Alt