Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Bakın bunlar oyuncu yollayıp yeni oyuncu alacağız ayağına takımı daha da zayıflatmazlarsa bende blrsey bilmiyorum
Bir forvet bir sağ bek birde lang ı alsak zaten takım yerıne oturur
Sağ bek gelınce sallaı kanatta oynar
Bir Türk stoper bulsak iyi okudu tabi

Mathys Tel (sol kanat/forvet U23) ve Pape Matar Sarr bari alın. Mevcut kadroda hiç kimse gitmese bile oluyor yaw bu kadar mı zor.

- Başkanla çok yakınlarmış, sürekli bunu arayıp fikir alıyormuş sonra da dediklerini yapmıyormuş, özellikle tersini yapıyormuş güya.
- Rejinders’i önermiş, piyasada 10 numara yok, çift 8le niye oynamıyor bu Okan demiş. Okan 10 numara diye tutturmuş, direkt bu ifadeyle.
- Takım hazır değilse sorumlusu Okan, herkese izin verip duruyor.
- Ali Dürüst’ün gelmesini teklif etmiş ama Dursun çok kişiye Sportif AŞ sözü verdiği için şu anlık olmamış, hala olmalıymış.
- Mehmet Özbek mevcut durumlardan çok rahatsızmış. Bu olayın perde arkasındaki iddia zaten Cenk Ergün, Mehmet Özbek ve Serdar’dan sürekli fikir alması.
- Kavukçu kendi istediğini yapamaz, Okan ne derse onu yapıyor, kulüpte futbol aklı yok vs

Doğru noktalar olsa da bu açıklamaları yapabiliyor olması bayağı skandal. Okan’ı medya önüne atmak biraz da.

Çok teşekkür ederim. Tabi anlatılanlarda doğruluk payı ne kadar bilemem ama eğer biraz olsun doğruluk payı varsa satır aralarında bazı sıkıntıları gösteriyor elbette. Yine de böyle burada sen ve 1-2 kişi daha üstünkörü yazdığında çok vahim gerçekler açığa çıktı; ne bileyim sallıyorum; kulübün içi boşaltıldı, gelirler şöyle ipotek edildi, şöyle kötü anlaşmalar yapıldı, gibi baya çok daha korkutucu bilgileri açığa döktü sanmıştım. Bu çift başlılık, disiplinsizlik, uyumsuzluk, futbol aklı olmaması, başına buyrukluk, iç çekişmeler, egolar vs... zaten az çok bildiğimiz, tahmin ettiğimiz şeylerdi... O yüzden korktuğum kadar vahim bulmadım ama yine de kulübün gidişatının çok da iyi olmadığı ortada...

Leao'ya neden bu kadar soğuk forum bu arada?

Maçların neredeyse 70 dakikasını rakip sahada oynayan bir takımız. Leao geçen yıl hemen hemen forvet oynayarak geçirdi ve Milan'da misyonunu doldurdu.

Burada çöp muamelesi görüyor olması komik. Tam ihtiyacımız olan delici bir adam. Lookman'da yapılan hata yapılıyor taraftar tarafından. İçinden geçer ligin.

İtalya gibi bir ligde o istatistikleri yapmak kolay değil.
Gelirse ısınırız, gelmedikçe soğuk kalmamızda bir zarar görmüyorum.

Maçların neredeyse 70 dakikasını rakip sahada oynayan bir takımız. Leao geçen yıl hemen hemen forvet oynayarak geçirdi ve Milan'da misyonunu doldurdu.

Burada çöp muamelesi görüyor olması komik. Tam ihtiyacımız olan delici bir adam. Lookman'da yapılan hata yapılıyor taraftar tarafından. İçinden geçer ligin.

buradakiler dahi oldukları için gol asist falan diyince cahil diyorlar :D
Keşke Leao gelse ama almayacaklar

tek milf hakkımız var insanlar genel olarak bunu ortasaha kullanılmasını istediği için

Demek ki bir U23 kanat alıp kapatacaklar transferi. Hiç bir yaraya merhem olamayan berbat bir transfer dönemi.

Geri
Üst Alt