Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Tahminen
Uğurcan
Singo Davinson Abdul Jacobs
Torreira Pape
BAY Batrakov Leao
Osimhen
Yani en azından hoca bunu istiyor gibi ama Nhaga gönderilip Fransa'dan kesici ve hızlı ( sadece bu 2 özelliğe razıyım) birisi alınmalı. Uçho gitmeyecegine göre piyango Nhaga'ya çıkar.
Leao gelirse Sane fazlalık oluyor ( BAY giderse kalır )

Transfermarkt forumunda Demirovic—>GS konusunda bir Stuttgart taraftarinin yorumu
Ekli dosyayı görüntüle 332117

Türkce cevirisi:
„Özellikle bu yaz Galatasaray, transfer görüşmelerinde yaptığı düşük tekliflerle (lowball) biraz komik duruma düşüyor. Bence amaç sadece taraftara, en azından oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını gösterebilmek. Çünkü taraftarlar şu anda oldukça memnuniyetsiz.“

Rezil yönetim itibarimizi yerle bir etti, elin Almanlari bile farkina vardi. Sadece bu yorum degil bu arada, Frankfurt taraftarlarinin da Can Uzun konusunda benzer yorumlarini görmüstüm.
Ne desek sana az be Dursun.
Forumda bir değişi Can Uzun 25 eder deniyor sonra o para teklif edildiği öğrenince de yazıklar olsun deniyor.

Renatonun 1 takımda 25-30 maç oynaması kendisi için de bizim için de çok iyi olur bunu kabul edelim

Millet geldiğinde olmuyor falan diyordu ama ben kuralları okuduğumda bana oluyor gibi geliyor... 21 yaşını doldurana kadar bizde aralıksız 3 yılı (ille 3 tam sezon olması şart değil bence maddeye göre) doldurursa Avrupa'da altyapı oyuncusu olarak A listesine kaydedebilme şansımız oluyor bana göre. Şu an önemsiz gelebilir ama gelişirse çok önemli hale gelir bu niteliği... Ben ondan sıcak değilim kiralanmasına ama tabi bizimkiler böyle bir şeyin farkında mıdır (eğer ben haklıysam) ondan bile hiiiç emin değilim... Hele Ugukarachukwukçu gibi faydasız duran bir kiralığı kadroda tutmak için gönderip bu imkandan olursak çok saçma olur...

Demiroviç genel kanıdan anladığım sallainin santrafor olanı, üstelik 28 yaşında bi de 25 civarı bonservis istiyorlarmış

Hem yetişkin hakkından yiyecek hem pahalı olacak hem de kalas topçu familyasından olacak ha

Yapacağınız işe tüküreyim

Millet geldiğinde olmuyor falan diyordu ama ben kuralları okuduğumda bana oluyor gibi geliyor... 21 yaşını doldurana kadar bizde aralıksız 3 yılı (ille 3 tam sezon olması şart değil bence maddeye göre) doldurursa Avrupa'da altyapı oyuncusu olarak A listesine kaydedebilme şansımız oluyor bana göre. Şu an önemsiz gelebilir ama gelişirse çok önemli hale gelir bu niteliği... Ben ondan sıcak değilim kiralanmasına ama tabi bizimkiler böyle bir şeyin farkında mıdır (eğer ben haklıysam) ondan bile hiiiç emin değilim... Hele Ugukarachukwukçu gibi faydasız duran bir kiralığı kadroda tutmak için gönderip bu imkandan olursak çok saçma olur...
O galiba yeni 18 yasina bastiginda transfer edersen oluyor, biz bunu aldigimizda 2 ay sonra 19 yasina basti. (cunku 21 yasina bastigi an 3 yili dolmuyor bu durumda)

sarr demirovic batrakov

mi olacak

Tahminen
Uğurcan
Singo Davinson Abdul Jacobs
Torreira Pape
BAY Batrakov Leao
Osimhen
Yani en azından hoca bunu istiyor gibi ama Nhaga gönderilip Fransa'dan kesici ve hızlı ( sadece bu 2 özelliğe razıyım) birisi alınmalı. Uçho gitmeyecegine göre piyango Nhaga'ya çıkar.
Leao gelirse Sane fazlalık oluyor ( BAY giderse kalır )
fazlalık derken reis koca sene 2 tane kanat + yunusla mı devam edeceksin? batrakov düşük performans verirse yunus oraya kayacak.

Kamyon herif unutturdu kendini bir şekilde takımda kalacak.

Geçen yıl sakatlanacağım dünya kupasına gidemem falan diye şampiyonluk final maçlarına çıkmadı.

Haa iyi ki çıkmadı zaten leş gibi oynuyordu. Maçlara onunla çıksak şampiyon olamazdık büyük ihtimalle.
Senelerdir orta saha arıyorsan bu senede orta saha elsik deyip transfere ihtiyaç var diyorsak bumum tek sebebi 20 milyonluk saradır.
Bunların yapacağı transferlere ve planlamaya sokayım.Gına geldi artık.
Başkanı yöneticisi okan buruğu şu transferlere bakıp nasıl utanmıyor nasıl aksiyon almıyor inanılır gibi değil..
Ulan son maç yeni aldıkları adamı oyuna almadı arkadaş almadı.
Bitik Kaan girdi bitim ilkay girdi lesley denen adamı almadı.İnsan utanır yahu..
Şimdi bu adamlar transfer yapsa ne olacak yapmasa ne olacak.

Geri
Üst Alt