- 23 Ocak 2019
- 26.058
- 33.846
- 2.273
Hala adı geçiyor mu bilmiyorum ama son günlerde Yusuf hamlesi gelecek benceLemina'yı ayrıca stoperin ilk yedegi goruyorlardı. Şimdi olur da giderse hem ortasaha hem stoper alınır umarım))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala adı geçiyor mu bilmiyorum ama son günlerde Yusuf hamlesi gelecek benceLemina'yı ayrıca stoperin ilk yedegi goruyorlardı. Şimdi olur da giderse hem ortasaha hem stoper alınır umarım))
elenmeyecekÇok konuştu bu salak Fransızlar veya Avrupalılar böyle ileri geri, elenecekler çapsız Fener'e lafları kaçacak bir taraflarına... Çekmeyin karmayı bu kadar durduk yere ya...
Pape Sarr u23 kontenjana uygun mu ?En pahali transfer kanat transferi olacak.
Forumda bir değişi Can Uzun 25 eder deniyor sonra o para teklif edildiği öğrenince de yazıklar olsun deniyor.Transfermarkt forumunda Demirovic—>GS konusunda bir Stuttgart taraftarinin yorumu
Ekli dosyayı görüntüle 332117
Türkce cevirisi:
„Özellikle bu yaz Galatasaray, transfer görüşmelerinde yaptığı düşük tekliflerle (lowball) biraz komik duruma düşüyor. Bence amaç sadece taraftara, en azından oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını gösterebilmek. Çünkü taraftarlar şu anda oldukça memnuniyetsiz.“
Rezil yönetim itibarimizi yerle bir etti, elin Almanlari bile farkina vardi. Sadece bu yorum degil bu arada, Frankfurt taraftarlarinin da Can Uzun konusunda benzer yorumlarini görmüstüm.
Ne desek sana az be Dursun.
Degil maalesef.Pape Sarr u23 kontenjana uygun mu ?
Renatonun 1 takımda 25-30 maç oynaması kendisi için de bizim için de çok iyi olur bunu kabul edelim
hakan ç iṣte. Daha neyi bekliyoruzki?Kimse gitmese bile orta sahaya 1 kişi lazım. Lemina veya Torri gidip sadece 1 kişi gelirse pek bir anlamı yok.
Forvete demirovic almazsan uyuyorSpurs'dan şu an Sarr ve Tell'i alsak Lemina gitmeden kadro yabancı sınırına uyuyor mu?
Celil konusunda ortak düşünen çok kişiyiz. Bunu ciddi ciddi yönetime sunmak lazım onların altyapıdan yetişen oyuncu kuralından haberleri yoktur.Demirovic
Batrakov
Celil
Leao
Camavinga
Lemina Sallai out
O galiba yeni 18 yasina bastiginda transfer edersen oluyor, biz bunu aldigimizda 2 ay sonra 19 yasina basti. (cunku 21 yasina bastigi an 3 yili dolmuyor bu durumda)Millet geldiğinde olmuyor falan diyordu ama ben kuralları okuduğumda bana oluyor gibi geliyor... 21 yaşını doldurana kadar bizde aralıksız 3 yılı (ille 3 tam sezon olması şart değil bence maddeye göre) doldurursa Avrupa'da altyapı oyuncusu olarak A listesine kaydedebilme şansımız oluyor bana göre. Şu an önemsiz gelebilir ama gelişirse çok önemli hale gelir bu niteliği... Ben ondan sıcak değilim kiralanmasına ama tabi bizimkiler böyle bir şeyin farkında mıdır (eğer ben haklıysam) ondan bile hiiiç emin değilim... Hele Ugukarachukwukçu gibi faydasız duran bir kiralığı kadroda tutmak için gönderip bu imkandan olursak çok saçma olur...
Evet, ben de çok yazdım ama istemeyen çokhakan ç iṣte. Daha neyi bekliyoruzki?
fazlalık derken reis koca sene 2 tane kanat + yunusla mı devam edeceksin? batrakov düşük performans verirse yunus oraya kayacak.Tahminen
Uğurcan
Singo Davinson Abdul Jacobs
Torreira Pape
BAY Batrakov Leao
Osimhen
Yani en azından hoca bunu istiyor gibi ama Nhaga gönderilip Fransa'dan kesici ve hızlı ( sadece bu 2 özelliğe razıyım) birisi alınmalı. Uçho gitmeyecegine göre piyango Nhaga'ya çıkar.
Leao gelirse Sane fazlalık oluyor ( BAY giderse kalır )
Senelerdir orta saha arıyorsan bu senede orta saha elsik deyip transfere ihtiyaç var diyorsak bumum tek sebebi 20 milyonluk saradır.Kamyon herif unutturdu kendini bir şekilde takımda kalacak.
Geçen yıl sakatlanacağım dünya kupasına gidemem falan diye şampiyonluk final maçlarına çıkmadı.
Haa iyi ki çıkmadı zaten leş gibi oynuyordu. Maçlara onunla çıksak şampiyon olamazdık büyük ihtimalle.