Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Leao'ya neden bu kadar soğuk forum bu arada?

Maçların neredeyse 70 dakikasını rakip sahada oynayan bir takımız. Leao geçen yıl hemen hemen forvet oynayarak geçirdi ve Milan'da misyonunu doldurdu.

Burada çöp muamelesi görüyor olması komik. Tam ihtiyacımız olan delici bir adam. Lookman'da yapılan hata yapılıyor taraftar tarafından. İçinden geçer ligin.

İtalya gibi bir ligde o istatistikleri yapmak kolay değil.

Cöp degil ama bahsedilen maaslari ve bonservisleri asla haketmiyor. Sane gibi olacagini düsünüyorum. Bazen cok iyi, cogu zaman vasat.

Tel direkt o. Bu arada yabancılardan 1-2 tanesi banko gidecek. Ben bu kadronun sabit kalacağını düşünmüyorum. Singo Sara Sallai Torrik Lemina 5'lisinden 3'ü gider
Sanmıyorum 3 tane neredeyse ana planda olan adamı aynı anda bırakmazlar gibi... Yani normalde bırakılır da bunlar korkudan yerine adam alamayız diye bırakmaz.

Aman valla yoruldum yaa bizim kadar Dursun'un danışmaları bile düşünmüyordur bu durumları.

Maçların neredeyse 70 dakikasını rakip sahada oynayan bir takımız. Leao geçen yıl hemen hemen forvet oynayarak geçirdi ve Milan'da misyonunu doldurdu.

Burada çöp muamelesi görüyor olması komik. Tam ihtiyacımız olan delici bir adam. Lookman'da yapılan hata yapılıyor taraftar tarafından. İçinden geçer ligin.

soyadaş hoşgeldin kimi alacaz forvete hoca u23 istiyorken niye ihtiyar arıyor bunlar. barca senin adamı almayacak sanırım. kaça bırakıyorlar o çocuğu.

O galiba yeni 18 yasina bastiginda transfer edersen oluyor, biz bunu aldigimizda 2 ay sonra 19 yasina basti. (cunku 21 yasina bastigi an 3 yili dolmuyor bu durumda)

"A "club-trained player" is a player who, between the ages of 15 (or the start of the season during which the player turns 15) and 21 (or the end of the season during which the player turns 21), and irrespective of the player's nationality and age, has been registered with the player's current club for a period, continuous or not, of three entire seasons (i.e. a period starting with the first official match of the relevant domestic championship and ending with the last official match of that relevant domestic championship) or of 36 months."

Ben bu koyulttuğum yerden oyuncu 21. yaş gününe kadar takımda toplam 36 ay geçirirse home grown oluyor anlıyorum ve bizde bu şartı sağlıyor... 3 tam sezon VEYA 36 ay demiş... Senin dediğine benzer bir şart görmedim...

IMG_2785.webp

Bu kim?

Maaşının çok yüksek olacak olmasından olabilirmi acaba Sevgili Mustafa.Surekli hata yapmaktan yorulmadikmi?
Maaşı 3-4 bandında oyuncu almak cokmu zor?Ya arıza cikartirsa?

Lemina ve Torerira ya yetersiz falan diyoruz fakat bu çapsızlar bunları gönderseler, yerlerine daha iyisini alamazlar.

"A "club-trained player" is a player who, between the ages of 15 (or the start of the season during which the player turns 15) and 21 (or the end of the season during which the player turns 21), and irrespective of the player's nationality and age, has been registered with the player's current club for a period, continuous or not, of three entire seasons (i.e. a period starting with the first official match of the relevant domestic championship and ending with the last official match of that relevant domestic championship) or of 36 months."

Ben bu koyulttuğum yerden oyuncu 21. yaş gününe kadar takımda toplam 36 ay geçirirse home grown oluyor anlıyorum ve bizde bu şartı sağlıyor... 3 tam sezon VEYA 36 ay demiş... Senin dediğine benzer bir şart görmedim...
27 Mart 2028'de 21 yasinda olacak kendisi, bu durumda 36 gecmis olmuyor ki?

36 ay gectiginde bu cocuk neredeyse 22 yasinda olmayacak mi? Tam 3 sezon olmuyor bu hesapta.

İyisi, daha iyisi için , en iyisi, en iyi kadro kurulacak, A+ A plus vs derken geldiğimiz noktaya bak. Son günlerde çıkan isimler sizi tatmin ediyor mu? Hiç tepki de yok. Transfersizlik öyle bir çaresizliğe dönüşmüş ki sesimiz çıkmıyor. Ne gelse eyvallah diyecek durumdayız. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.

Nhiaga ve Ugochukwu aynı mevkide üst üste bindiler. Yine yanlış planlama.
Bana kalsa Ugochukwu'yu geri gönderir Nhiaga'yı tutarım takımda. Ancak muhtemelen öyle olmayacak. Hem Nhiaga'yı kiralık göndereceğiz, hem de 30 m euro'luk opsiyonu devreye girmesin diye Ugochukwu'yu oynatmayacağız anlaşılan. :asd:

İşte yani bu yüzden Nhaga'nın HG olması şansını yitirirsek onların kafasına tüküreyim... Oynatmayacağın adam için yani...

Geri
Üst Alt