Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.443
- 3.605
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşının çok yüksek olacak olmasından olabilirmi acaba Sevgili Mustafa.Surekli hata yapmaktan yorulmadikmi?
Maaşı 3-4 bandında oyuncu almak cokmu zor?Ya arıza cikartirsa?
Demiroviç bende yok. Bildiğim Okan hoca istemiyor hakkı sol ve 10 no dan kullanmak istiyordu. Bakalım kiminki büyük çıkacak bu transferdesoyadaş hoşgeldin kimi alacaz forvete hoca u23 istiyorken niye ihtiyar arıyor bunlar. barca senin adamı almayacak sanırım. kaça bırakıyorlar o çocuğu.
Büyük takım olacaksan böyle hamleler yapmak zorundasın. Hata yapmadık ayrıca Zaha'da genelin aksine ben memnundum Kerem önde tutuldu. Zaha'ya daha fazla şans verilse veya oyun planı ayarlansa daha iyi olurdu ona rağmen istatistikleri kötü değildi.
Çünkü Kerem seni uzun süre mutlu ettiği için üstüne kuma Zaha yi getirdigin için olabilir mi acaba ?Ne kereme yar oldu ne sahaya.Simdi aynı mevkide barış var.Satarsin barışı alırsın istediğin oyuncuyu.Maliyen doğrultusunda.Ama satmadan üstüne kuma getirmek olmuyor olmayacakta.Haa yok barışı sağa atar Saneyi kenara çeker leao da solda oynar diyorsan oda ayrı bir makale konusu.Büyük takım olacaksan böyle hamleler yapmak zorundasın. Hata yapmadık ayrıca Zaha'da genelin aksine ben memnundum Kerem önde tutuldu. Zaha'ya daha fazla şans verilse veya oyun planı ayarlansa daha iyi olurdu ona rağmen istatistikleri kötü değildi.
Evetsarr da aslında tam 6 numara değil
Demese de olurmuş. Gidiyor paracıklarOnu gencler icin diyormus.
Zeki ağzından baklayı gene kaçırdı bugüne kadar tutması tuhaftı zaten, bombayı patlatıyoruz vaziyet alın
sarr da aslında tam 6 numara değil
Muhtemelen gittiler de Osimhen varken o seviyede birisini getirmek zor.aga madem yetişkin forvet istiyordunuz ne diye vlahovic e falan girmediniz
Zaha bence de iyiydi. Adam seneler sonra EPL'den çıktı. İlk defa geldiği takımda sezon genelinde kilidi açtığı maç sayısı da fazlaydı. Forvet performansı da iyiydi. Biz istiyoruz ki her topu aldığında rakiplerine topu 1 kere bile kaptırmasın. Bir algı başlatılıyor ve bu algıyla futbolcular yeniliyor. Şimdi aynısı Sane'ye yapılıyor. Aldığı her topu olumlu kullanan topçu var mı? Zaha bahsedildiği kadar kötü bir sezon geçirmedi. Keza aynı şekilde fenerde de maxim bana göre gayet iyiydi. Fenerden gittiği için mutlu olduğum biri.Büyük takım olacaksan böyle hamleler yapmak zorundasın. Hata yapmadık ayrıca Zaha'da genelin aksine ben memnundum Kerem önde tutuldu. Zaha'ya daha fazla şans verilse veya oyun planı ayarlansa daha iyi olurdu ona rağmen istatistikleri kötü değildi.
yetişkin forvet iyiymiş he tanım.aga madem yetişkin forvet istiyordunuz ne diye vlahovic e falan girmediniz