- 9 Ağustos 2011
- 59.547
- 34.276
- 3.558
kimekoşun soygun var 5m maaş 9m maaş nedir ulan dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimekoşun soygun var 5m maaş 9m maaş nedir ulan dursun
45Ekli dosyayı görüntüle 332161
vergi ne kadar almanyada
adam kadro dışı alamıyoruz ya
Bana iki saat önce asyadaki rakami söylemistin. Simdi niye benim dedigim yukaridaki rakami paylasiyorsun?Ekli dosyayı görüntüle 332161
vergi ne kadar almanyada
OLur mu ya? Stiller gelse bayram ederim.seferovici getirecekler sanirim
stutgartin en baba oyuncusu bile bizde bir sey yapamaz
bosuna transfer yapmasinlar yine
3m€ civarı maaş alıyormuş, 23m€ verilip transfer edilmiş. Bitiriciliği üzerinden kazma falan denmiş ama bildiğin Elmander vari etkisi olabilecek birisi rotasyonda. 28 yaşında değil de U23'e uyacak olsa mutlaka alınsın isterdim. Yoksa 20m€ kendisi için piyasa normallerinde bir bedel bence.Demirovic bir yanda iyi bir forvet ( golcü + mentsl + pres)
Diger yandan 20 m pahali bana göre
Kerem DemirbayOrhan Ulucanın beğenmediği bir oyuncu var mı? Bu oyuncu transfer edilmez dediği
adam kadro dışı alamıyoruz ya
Ben kanat olanı demiştim amaOrta saha olan Sarr‘i kastettim zaten
Tottenham‘daki
ben onu da alırım bu arada demirovic yerinegimenez ne vaziyette
Ozur dilemeye gerek yokİddiamı geri aldım. Kendi hatamı fark ettim. Ben transferinden beri baktığım zaman mal gibi "bizde 36 ay geçirmiş oluyor nasılsa 21 olana kadar" diye hesaplıyorum ama 36 ay geçirmiyor... Resmen 2 yılı 3 yıl gibi hesaplamışım... 36 ay geçirmediği için 21. yaş günü olan sezonun sonuna kadar olan ek süreyi de eklesen yine yetmiyor... O yüzden olmuyor maalesef... Yanılttığım başka insanlar varsa onlar da kusura bakmasın...

yeni transferlere konuşulan maaş
gayet iyi oynadı hatta bazı zamanlar Saradan iyiydiKerem Demirbay
Demirovic bonuslarla 3.250m alıyor o zaman
yav herif nerdeyse bosna hersek ile 50 tane milli maca cikmis sadece 4 gol atmis... bizim apo daha fazla atmistir bundan.. birde buna 20/25 milyon 4 milyonda maas gomuyoruzEkli dosyayı görüntüle 332157
Ekli dosyayı görüntüle 332158
Bu Ermettin stoper fln mı
San marinoya karşı 152 dk top oynasam en az 2 tane atarım
Leslenin de olumlu yanlarını söylemişti ama dinleyince ne lemina ne torrera olmadığını anlamıştım, yorumlarına değer veririm kısaca ama olumlu yanlarını biraz fazlaca övüyor doğrudurOrhan Ulucanın beğenmediği bir oyuncu var mı? Bu oyuncu transfer edilmez dediği