- 3 Haziran 2015
- 57.539
- 66.817
- 4.143
Hem sorun var diyor hem de hayırlı olsunu basıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yıldır yazıyoruz GS'nin profesyonel bir ekibe ihtiyacı var transfer için. Çözüm bu. Bunun başka bir çözümü yok.gs olarak transferde başarısızız bunun aksini iddia etmek imkansız. hoca transfer seçimlerinde başarılı bi adam değil lig başladı hala günde 10 saat falan topçu videosu izliyodur böyle bi saçmalık olabilir mi yaw 2. lig takımı mıyız biz?
Kulüpte bi profesyonel olsa ne sağ beke 30 verirdik ne de kaleci transferini son güne bırakırdık
1 ay önce sözleşme yenilediğimiz adamın ayrılma ihtimali olmazdı ya da
her yıl tembelliklerinden, iş bilmezliklerinden sonlara kadar bekleyip hem kazıklanıyoruz hem saçma sapan topçular alıyoruz, oyuncularla lütfedip kendileri bile görüşmüyor her şeyi aracılarla hallediyorlar kendileri yorulmasın aman
dursun 300 kişiye söz verdiği için profesyonel birini getiremiyorlar işte, eray, metin, o aptal kardeşi kıskanır çünkü başka biri ön plana çıkarsa çünkü
Franculino da o paraya alınır28 yaşındaki oyuncu için son kontratı imzalıyor denmez, 2 sene oynar yine satarsın ama 20 milyon Euro'luk oyuncu mu diye sorsak daha doğru olur.
25 milyona Ponomarenko sanki daha mantıklı geliyor bana.
Devre arası pat diye giderse napıcaz?Demirovic mi osimhenin ikamesi![]()
Pat diye paraya kiyip balogun falan cekecen napacan?Devre arası pat diye giderse napıcaz?
Onun için ne istiyorlar bilmiyorumFranculino da o paraya alınır
kafa birakmadi yönetim bendeSallai giderse ve yerine Türk adam alirsan 1 +23 yasinda kontenjanin olmuyor mu?
Caprazi ggFranculino da o paraya alınır
Dogru o halde u23 kanat yerine ü23 Kanat. Lang Leao Sarr felandan biri+1 kontenjan kalıyor 23 yaş üstü için. Orayı nasıl değerlendiriyoruz?
Sallai > Demirovic
Lemina > Sarr
Ilkayi da hic oynatmiyor kiOkan ocakta Batrakov'u da kiralık gönderir. İlkay'ın süresi azalacak, küsecek diye depresyona girmiştir zaten.
Eyvah sampiyonluk gittiSüper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi.
Fenerbahçe: 2.04
Galatasaray: 2.13
Trabzonspor: 8.60
Beşiktaş: 10.00
Verirlerse alırız.Pat diye paraya kiyip balogun falan cekecen napacan?
oyuncuyu tanimiyorum ama kristal istemissi iyidir , al gel.