Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.530
- 3.448
- 1.618
Tell gelsin ya izledim o çocuk iyiYakup ise Tell geliyor diyor.
Bakalim dogru mu cikacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tell gelsin ya izledim o çocuk iyiYakup ise Tell geliyor diyor.
Aliriz. Paraya bakarVerirlerse alırız.
Bir tanesinin ismini ver de basına yansıyınca Salim Manav gibi krallığını ilan et. Kolpahan Demirovic'i hayatımıza soktu misla.
Maalesef bilgiyi vermiştim gündüzYakup ise Tell geliyor diyor.
3 ay tatil yapip gelemez kusura bakma muratim bu konuda sana katilmam mumkun degilGalatasaraylı'yım ama İcardi Galatasaray'a yakışan 1 futbolcu.Geçen sene 19 Maç'ta ilk 11 başlamış ve 16 Gol Ve 3 Asistlik katkı sağlamış.Bu Demiroviç mesela bu kadar Maç oynayıp bu istatistiği geçerse adminler istediği kadar banlayabilir.Lig'de her türlü Gol Atar ve yanına Potansiyelli Genç 1 Futbolcu alırsın.Tresoldi değil 4-5 milyon euro bonservisi geçmeyecek Genç Forvet fazlasıyla var piyasada..
Abi telefonun başında şarkısını söyler misinDemirovic istemeyenler kimi istiyor cok merak ediyorum. Mbappe Harry Kane falan verelim abime
Demiroviç iyi oyuncu, profil olarak da uygun ama kontenjanı yiyor, kanat ve orta saha eksik iken yedeğe kontenjanı doldurmak sıkıntı.Demirovic istemeyenler kimi istiyor cok merak ediyorum. Mbappe Harry Kane falan verelim abime
alırızRicardo Pepi
Tell'i sevmiyor musun?Maalesef bilgiyi vermiştim gündüz
Demirovic
Batrakov
Lesley
Tell
İle kapatacaklar tarihin en kötü transfer dönemi geliyor
Ne kusuru dayım bize muhabbet gerek.Seviliyosun dayım..3 ay tatil yapip gelemez kusura bakma muratim bu konuda sana katilmam mumkun degil
Kalma istegi olsa kalirdi zaten 1.5 ay bekledik. Ama beyimiz tatili secti