Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
@Mustafa Yiğit vs @Tolgahan Demir (Mizah)

1787239127081.webp

absürd teklif neydi acaba? dursun adamı 36 taksitte falan mı almak istedi.

100.sayfadayim allahim lutfen demirrovih micidir demir midir nedir insallah o adamdan olumlu haberler gelmiyodur

Ne vereceği net belli oyuncu Demiroviç, Sallai gibi mücadele eder, tavanı çok yüksek olmayan ama belli bir performansın altına da düşmeyecek oyuncu olarak görüyorum, pragmatik oyuncu tabi ki bir siharbaz da değil, muhtemelen son bonservisli transferi olur ona göre düdüklenmemek lazım.

İstersen daha fazla uzatma. Yalan yazdığım falan yok. Videoda her şey açık ve net. Sen o açıklamadan farklı anlam çıkarabilirsin, ben farklı anlam çıkarıyorum. Çünkü videoda Ali Yiğit'in bu konularla ilgisi yok denmiyor. Listeyi o oluşturuyor demem tabiki abartıdır. Ama bu işlere karıştığı, karışmaya çalıştığı yalan değil. Açıklama o yönde.

Sen yanlış anlam çıkarıyorsun, bu kadar basit. Adam röportajda sorulunca "ne münasebet çoluk çocuğa göre liste mi yapacağız" diyip hem ortalığı germek hem de oğlunun kalbini kırmak yerine şakayla karışık "o da kendi çapında istediği oyuncuları söylüyor tabi hehe ama elbette bu işleri ekibimizle profesyonel şekilde yürütüyoruz" deyip gülüyor diye sen "Ali Yiğit'e göre liste yaparsan tabi rahatsız olur" diyerek başkanın bu sebeple Okan Hoca'dan rahatsız olmasını haklı bulduğunu söylüyorsun... O röportajdan Ali Yiğit'in transfer listelerimiz üzerinde EN UFAK ETKİSİ OLDUĞU BİLE çıkmaz... Okan Hoca samimi tonda bir röportajda şaka yollu oğlunun kalbini de kırmadan geçiştirmiş denir en fazla...

O röportajdaki tek hata senin gibilerin ya art niyet yüzünden ya da satır aralarını anlama kıtlığı (özür dilerim ama) yüzünden söyleneni çok yanlış anlayıp bu mevzuyu başka yerlere çekeceğini düşünememek olabilir sadece... Bir de "kendi kabul ediyor" diye şu röportajı örnek koyuyorsun... Geriden gelerek konuya girdiğim için kusura bakma ama cidden çok saçma yani, dayanamadım...

Uçak geri dönüşte Erzurum üstünden bıraksa Batrakov u

Geri
Üst Alt