Mustafa Yiğit
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2026
- 323
- 797
- 393
Kötü çünküdemirovic fazla kötüleniyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü çünküdemirovic fazla kötüleniyor gibi
Icardi kalaydi daha iyiydiDemirovic istemeyenler kimi istiyor cok merak ediyorum. Mbappe Harry Kane falan verelim abime
Son sezonunda futbol oynamayı unutmadıysa kesinlke kötü bir futbolcu değil.Kötü çünkü
Icardi kalaydi daha iyiydi
demirovic iyi bir forvet özellikle boxun içinde tehlikeli pek süratli ve teknik değil biraz Icardi ye benzetiyorum
orhan hoca yi dinleyelim
demirovic i en iyi analiz edecek şahıs olabilir bundesliga eksperi olarak
Para gazanacazLeminayla niye sözleşme uzattınız la bu nasıl planlama :d
Aksine hareketli, çalışkan, yardımcı rollleri iyi oynayabilen birisidemirovic iyi bir forvet özellikle boxun içinde tehlikeli pek süratli ve teknik değil biraz Icardi ye benzetiyorum
Erzurum maçında ilk 11deymis.100.sayfadayim allahim lutfen demirrovih micidir demir midir nedir insallah o adamdan olumlu haberler gelmiyodur
Çünkü hazırlık maçlarına kadar bizi bir bok sanıyorlardı o maçlar oynanmasa bunlar transfer bile yapmazdı, beşiktaşın bizi haşladığı sezonda öyleydi o dönem hazırlık maçları ve o kupa maçı oynanmasa muhtemelen zaha nelsson falan 1 sezon daha gs forması giyecektiler. Bir şeylerin gelebileceğini kesinlikle sezemiyorlar ne hoca ne yönetim sezebiliyor son 16 yaptık şampiyon olduk biz kesin iyi devam edeceğiz diye düşünüyorlar.Leminayla niye sözleşme uzattınız la bu nasıl planlama :d