Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
demirovic iyi bir forvet özellikle boxun içinde tehlikeli pek süratli ve teknik değil biraz Icardi ye benzetiyorum

orhan hoca yi dinleyelim

demirovic i en iyi analiz edecek şahıs olabilir bundesliga eksperi olarak

Azcık demirovic baktım arnautovic'e benziyor tarz olarak zlatan dışında bu ovicler neden hep aynı tip ve stille sahip hepsi levelleri düşürülüp yükseltilmiş reenkarne gibiler.

Çekilin ailenizin duyumcusu geldi!

Leao geldi, Sarr cepte, Papa Matar Sarr gelirim dedi, Can Uzun her an açıklanabilir, Bruno perşembeden önce açıklanmaz ama kaptan olacak Bruno! Tresoldi Galatasaray mı? neden olmasın? dedi, Höjberg karımı ikna edersem ben varım dedi!

Bizi izlmemeye devam edin, takipte kalın!

Leminayla niye sözleşme uzattınız la bu nasıl planlama :d
Çünkü hazırlık maçlarına kadar bizi bir bok sanıyorlardı o maçlar oynanmasa bunlar transfer bile yapmazdı, beşiktaşın bizi haşladığı sezonda öyleydi o dönem hazırlık maçları ve o kupa maçı oynanmasa muhtemelen zaha nelsson falan 1 sezon daha gs forması giyecektiler. Bir şeylerin gelebileceğini kesinlikle sezemiyorlar ne hoca ne yönetim sezebiliyor son 16 yaptık şampiyon olduk biz kesin iyi devam edeceğiz diye düşünüyorlar.

abi boşuna çok adam almayın şunları alın yeter diye planlama yazıyorsunuz total paket 200m euro sadece bonservis

Geri
Üst Alt