- 1 Haziran 2015
- 27.958
- 19.493
- 2.148
böyle herkesten ret yiye yiye ciddiyetimiz ayağa düşecek
hiç girme bari
hiç girme bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen katılıyorum.Su esnada asla kabul edilebilir bir davranış değil hem yönetim hem oyuncu açısından.Haaa getirirler 30-40m o zaman konuşulur.Cunku alacağın oyuncu en azından bu kadar olacak.Fazlasi olur eksiği olmaz kalmış 10 gun.Bende inanmayan taraftayim.Ki maç kadrosundalar her ikiside.Ben kimseyi göndereceklerini sanmıyorum
Demirovic u23 kanat yerli stoper
Bu olur max hatta stoperi de almazlar
Rahmetli wonderkid hocam. Haberleri bizzat ruhani alemden getiriyor.Üstat bu hesap nedir necidir
30 bonuslarla 35+ py maks teklifimiz. Takımı 50'den aşağı inmiyor onu da net ve kısa dönemde istiyor.Can’a muhtemelen göstermelik ilgi gösterdik, 25 milyon falan teklif etmişizdir maksimum
yazdıkları tutuyor gibi ilginç bir hesapÜstat bu hesap nedir necidir
Bilmem forumda paylaşıldığı için paylaştım.Yav Emre Kantare kim abi
Fena teklif değil ama vermiyorlar o paralara gözü tok Frankfurt’un30 bonuslarla 35+ py maks teklifimiz. Takımı 50'den aşağı inmiyor onu da net ve kısa dönemde istiyor.
Doğrumu acaba bunlar Sevgili Ferhat?bugünde reddimizi yemişiz. Red yeme bağımlısı olduk
Üç günü de demirovic ve sarr kardeşlerle yediler. Ha gayret 2 hafta kaldı. Şurdan da sağ salim çıkarlarsa huzura ereceklerBizi gene fena kandırıyorlar
U 23 2 kanat bir forvet şart oğlu şart.Olmazsa olmaz.Üç günü de demirovic ve sarr kardeşlerle yediler. Ha gayret 2 hafta kaldı. Şurdan da sağ salim çıkarlarsa huzura erecekler