Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Uğurcan Singo Sanchez Abdulkerim Jacops Torreira Sarr Batrakov Sane Rasford Osimhen

Batrakov ile transferi kapattık diye düşünmeye çalışıyorum... böylece daha az kahrolurum...

IMG_8475.webp

Bazilari gibi boṣ degil. Gercek duyumcu

Eh süreci sakız gibi uzatıp sonunda mevkisine maliyetli başka bir adam alınınca yedek olmaya mı gidicem demiştir çocuk da... Onun iletişimini de yapamamıştır bizimkiler... Asla müzmin yedek gibi olmayacağını falan anlatamazlar... İkna edemezler... Can'ın yerinde olsam ben de gelmem...

Transferin sadece parayla ve hatta planlamayla olmadığına... Erden Timur'un haklılığına bir kanıt daha...

YÖNETİM İSTİFA!

Dursun'un dünyadan haberi yok. Bence daha çok Dursun'un çevresindeki bazı tipler ikilik çıkarıp Okan'ı harcamaya çalışıyor.
nasıl haberi yok dursun baş sorumlusu olanların, tam tüccar sinsi herif. yönetimde yemediği adam kalmadı hala masum görüyorsanız ne anlatsak boş.

sarr leao felan gelmez geçin bunları daha bu onursuz gurursuz herifleri tanımadınız mı

demirovic denen tenekeyle kontenjanı dolduracaklar işte son günlerde ugocukwu gibi 1-2 tane hiçbir halta yaramayacak u23 alıp transferi kapatırlar

90 günde 1 tane orta saha alamayan basiretsizler leminayı gönderip kontenjan açıp os alacaklar sol stoper sol kanat felan alacaklar öyle mi :d

bunların haysiyeti yok ki kavukcu denen zat şöyle heyecanlanıyoruz böyle heyecanlanıyoruz başkanın eli ayağı titriyor heyecandan diyordu

bunları heyecandan bayıltan topçular batrakov demirovic felan işte lemina onlar için patrick viera felandır ne göndermesi

Geri
Üst Alt