Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Hazir gunden durulmusken batrakovdan beklentilerimizi konusalim

Nekadar skor yaparsa ok olursunuz bu sezon icin?

Ben 5g 8a bu sezon iyi gecirdi derim

Tabi hoca yeterli sureyi verirse

Eh süreci sakız gibi uzatıp sonunda mevkisine maliyetli başka bir adam alınınca yedek olmaya mı gidicem demiştir çocuk da... Onun iletişimini de yapamamıştır bizimkiler... Asla müzmin yedek gibi olmayacağını falan anlatamazlar... İkna edemezler... Can'ın yerinde olsam ben de gelmem...

Transferin sadece parayla ve hatta planlamayla olmadığına... Erden Timur'un haklılığına bir kanıt daha...

YÖNETİM İSTİFA!
Batrakov'dan önce de ikna değilmiş diyor haberde. Bir nevi o ve Frankfurt ikna olmadığı için 50 milyon o da net hiç düşmemişler. Haberde aslında Can olmadığı için Batrakov'u bitirdi GS diyor.

nasıl haberi yok dursun baş sorumlusu olanların, tam tüccar sinsi herif. yönetimde yemediği adam kalmadı hala masum görüyorsanız ne anlatsak boş.
Diyelim ki haber yok o daha da kötü kulübün başkanı bir şeyden haberi yoksa bıraksın yani. Kısaca haberi varsa da yoksa da baş suçlu tepedeki adamdır. Bu kulübe profesyonel bir SD ekibi getireceğim dedi de insanlar isyan mı etti? Hayır. Profesyonel ekip getirmeyende bu kararsızlık, plansızlıkta en baştakinin suçudur.

Lan bi 45 imiz varsa şu Leao ya sıkalım çocuğun boynu bükük kaldı Milanoda

İlkay Gündoğan'ı bir şekilde zarar etmeden gönderebilirsek, yerine Hakan Çalhanoğlu çok iyi olurdu. Yatarak 4.5 milyon alıyor İlkay, şaka gibi.

Geri
Üst Alt