Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 19.027
- 11.332
- 1.838
söz mü vermiş? senet de imzalatsaymış.lemina imza toreninde dursun’un yaptigi soz verdi bana cok iyi oynayacak soytariliklarindan belliydi kendi transferi oldugu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
söz mü vermiş? senet de imzalatsaymış.lemina imza toreninde dursun’un yaptigi soz verdi bana cok iyi oynayacak soytariliklarindan belliydi kendi transferi oldugu.
Mesele Aybars ise, hesabına 100 dolar ateslemeden gorusemezsinGETİRİN O AYBARSLA SERDARI
Kadinlasmayi istiyorum yazarsan belki cikar ortaya.GETİRİN O AYBARSLA SERDARI
portekiz basınında hiç haberde yok
Camavinga tamam mıCamavinga da sanırım tamam, orta saha sil baştan, bence iyi, forvete de Tel olursa tadından yenmez, afferim son anlarda iyi gelişmeler bunlar, ah şu sol stoper Tati diye bir insan azmanı var, geçen sene değeri 5m ken şimdi olmuş 25m!! Böyle fırsatları kaçırmamak gerekir, Meipiyou kapalı kutu
Bu veiga nolduMesele Aybars ise, hesabına 100 dolar ateslemeden gorusemezsin
pek ayartacak pozisyon yok gibi ama yav adamların istediği bonservise bakılınca.can uzuna da geçen sene hakana yaptıklarını yaptılar belli ki
alacağız diye oğlanı ayartmaya ve kulübe baskı yaptırmaya çalıştılar sonra olmayınca gidip başkasını aldılar
sonra da bunlar gelmiyor yersen
bundan sonra gurbetçi oyuncular bu 3 kağıtçı yönetime ne diye güvenip gelmek istiyorum desin
Ne anlatiyon makan hotzsen sevinme serdar