Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.583
- 41.373
- 3.413
Kiskanciligindan çatlayacan. Bloku açta adam gibi konuṣalim@Serdar Ünsal alev de atayım mı tolga abin gibi xd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiskanciligindan çatlayacan. Bloku açta adam gibi konuṣalim@Serdar Ünsal alev de atayım mı tolga abin gibi xd
Bazı arkadaşlar neden gtlerinden sallayip kaynaksiz duyum paylaşabiliyor ben de paylaşırım o haldeBen sevmem de sana hep istediğin yetişkin siyahi forveti yollayacağım.
Hasan Hüseyin diye aylarca kafa zikmenden sonra sana duyum vermeyi yasakladım.Bazı arkadaşlar neden gtlerinden sallayip kaynaksiz duyum paylaşabiliyor ben de paylaşırım o halde
ERCE KARDEŞLER GS DE
al işte
Çok şeyler söylerim ama konyalılardan korkuyorum.daha ne yardımcısı olacak yaw sebat gençliksporda ilk 11'e alınmakta tereddüt edilecek herif gs'de kaptanım diye sahaya çıkıyor
Ahmet denizci yine arada kaynadı.özgür ayteni astınız
levent kolpgünü zehirlediniz
kahvekonyakı yedirmeyiz
Kimi sallayacak acabaFORVET İÇİN SAFLARI TUTUN DİYORUM PL'DEKİ EK İSİM İÇİN
Matruşkayı başta başka bir şey sandık yaw
Bunu yapsın bağrımıza basmayız belki ama ilişkimizi seviyeli bi konuma yükseltiriz
Ulan matruşka falan iyi de çocuğun omzuna yükledikleri yüke bak sneijder mertens falan
2.5 milyon euroyu Ilgaz Çınar ve bir kaç kişi daha söylemişti.twitterda görmüştüm ama şimdi baktım 1m euro alıyormuş
![]()
Батраков переходит в «Галатасарай» – «Локо» получит 25 млн евро и бонусы
Контракт рассчитан до 2031 года, зарплата – 4+ млн евро в годwww.vedomosti.ru