Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .

İyi güzel de Sallai, Singo giderse teklif mi var? Teklif varsa ne kadar? Bu oyuncular nereye gidecek ondan kimse bahsetmiyor. Hep bir giderse. Ben de yapayım o zaman öyle Barış giderse Galatasaray Can Uzun transferini bitirmek için yüksek teklif verecek.

Shabab ile ilgili hiç haber görmedim ben.

En son bunu gördüm yani daha Lemina'nın anlaştığı bir takım yok gibi. Bence takımda kalacak giden de olmayacak. u23 santrafor yada kanat diğeri de yetişkin olur. Belki son dakikalarda yerli 1-2 oyuncu olursa ekstra yoksa böyle kapanır gibi transfer. Bu arada bu arkadaş Batrakov harici 4 transfer daha yapılacağını da ima etmiş ama bana pek mümkün gelmiyor.

kadro asagı yukarı sekillendi gibi

ugurcan
singo sanchez bardakci jakobs
sarr
batrakov sara
sarr osimhen baris​

Fenerin kendi sitesinde Gençlerbirliği maç kadrosunda 11 yabancı görünüyor ve tamamı 23 yaş üstü, ben mi yanlış bakıyorum?
Belki birini resmi maç kadrosuna yazmadılar bilemiyorum ama her yerde kadrolarda 11 yabancı görünüyor

Acaba kural aynı anda 11’de 10 yabancıdan fazla olamaz şeklinde mi, ben mi yanlış biliyorum?

Kayda değer bir kaynak değil gibi. Açıkçası net bir takım ismi duyamadık hiç bana çok suni gündem gibi geliyor bu. Suni olmasa X takım Lemina'ya teklif yaptı, Lemina ve GS X takımla pazarlık halinde diye duyardık herhalde.

Fenerin kendi sitesinde Gençlerbirliği maç kadrosunda 11 yabancı görünüyor ve tamamı 23 yaş üstü, ben mi yanlış bakıyorum?
Belki birini resmi maç kadrosuna yazmadılar bilemiyorum ama her yerde kadrolarda 11 yabancı görünüyor

Acaba kural aynı anda 11’de 10 yabancıdan fazla olamaz şeklinde mi, ben mi yanlış biliyorum?

Kadroya bakmadım ama Archie Brown ve Nene u23 onlarda geçen sezon aldıkları için...

ya watch dogs olucaz yada gta olucaz bu sene bakalım

Sarr 28 ve hala ceylan gibi. Hiç 30 veya üstü gibi görünmüyor

Brown ve Nene u23 sayılıyor

Kayda değer bir kaynak değil gibi. Açıkçası net bir takım ismi duyamadık hiç bana çok suni gündem gibi geliyor bu. Suni olmasa X takım Lemina'ya teklif yaptı, Lemina ve GS X takımla pazarlık halinde diye duyardık herhalde.

Tabii saçma geliyor ama bizim yönetimi görünce olabilme ihtimali yüksek!

Brown u23 sayılıyor geçen sene geldiğinden. muhtemelen onu diyosundur.

o giderse bu gelecek hikayeleri başladı şimdi de yani kimse gitmeyecek.. sana ihtiyaç olanı al birşekilde işine yaramayanı da şimdiye kadar elden çıkarmalıydın öyle ya da böyle.. kuş taşa çarpacak da senin işler yola girecek.. neden sözleşme imzaladın. ne ukuçuku aldın..

Geri
Üst Alt