Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.604
- 21.330
- 2.233
Ismail Sarr gelirse solda Tadic gibi biri olmasını isterdim. Her şey Batrakov'a kalacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan nasibi çok zorluyor o parayı vermez kimse.Mesela burada kimse istemiyor deniyor da onun tamamen sebebi milan'ın zamanında gitmesin diye yaptığı 9mlik kontrat.Maaşı 5 falan makul seviyede olsaydı şimdiye çoktan gitmişti bir yere.Hem adama net 9 maaş verip hem o kadar absürt para beklemeyezsin bir de göndermek istiyorken.Büyük ihtimalle leao da maaş olarak benzer beklediği için hiçbir takım yanaşmıyor almaya ,arabistanı da istemiyorLeao işinin oluru yok gibi sanırım Arsenal 50 de diretiyor martinelli için milanda leaoya 50 istiyor o parayı alıp oraya verme derdindeler
Uzun zamandir takip ediyorum. Hollanda da Excelsior (asansör) takiminda leblebi gibi gol atiyordu sonra AZ ye transfer oldu yine istatistikleri müthis. Milli takim oyuncusu. Bizim böyle oyuncular transfer etmemiz gerekiyorken biz alsak bizim yeni nesil taraftar ortaligi ayaga kaldirirdi eminim.Bize karsi baya begenmistim. Takip ettim diyemem ama 16 mna iyi transfer bence. Yasida 24 . Mis gibi
bu bunu diyor ceza yiyen benim
Dün yanıtladım sanıyorum, taslakta kalmış.Pek hareketli bir profil bekliyorsan kesinlikle öyle değil ama orta sahaya yardıma gelen ayrıca ikili mücadeleden kacmayan biri dersen kesinlikle öyle

Projeler için devam ediyorum falan demişE birak baskan zorla mi aday oldun 3 ay once?
Tamam, baskanligi devret, sadece projeler uzerinde disaridan yardimci ol yeni baskanin yaninda. 3 ay once bu mumkun de olabilirdi.Projeler için devam ediyorum falan demiş
Hiçbir boka yaramayacak basketbol voleybol salonları zırvalığı nerden çıktı acaba
Barış'ı sağa atacak hamle yapmamız lazım reis. Bizim sola kaliteli adam almamız lazım.Palaslılar giderse kimseyi alamayız diyor.
Sane + 40 teklif etsek?