Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Ismail Sarr gelirse solda Tadic gibi biri olmasını isterdim. Her şey Batrakov'a kalacak.

Leao işinin oluru yok gibi sanırım Arsenal 50 de diretiyor martinelli için milanda leaoya 50 istiyor o parayı alıp oraya verme derdindeler
Milan nasibi çok zorluyor o parayı vermez kimse.Mesela burada kimse istemiyor deniyor da onun tamamen sebebi milan'ın zamanında gitmesin diye yaptığı 9mlik kontrat.Maaşı 5 falan makul seviyede olsaydı şimdiye çoktan gitmişti bir yere.Hem adama net 9 maaş verip hem o kadar absürt para beklemeyezsin bir de göndermek istiyorken.Büyük ihtimalle leao da maaş olarak benzer beklediği için hiçbir takım yanaşmıyor almaya ,arabistanı da istemiyor

Bize karsi baya begenmistim. Takip ettim diyemem ama 16 mna iyi transfer bence. Yasida 24 . Mis gibi
Uzun zamandir takip ediyorum. Hollanda da Excelsior (asansör) takiminda leblebi gibi gol atiyordu sonra AZ ye transfer oldu yine istatistikleri müthis. Milli takim oyuncusu. Bizim böyle oyuncular transfer etmemiz gerekiyorken biz alsak bizim yeni nesil taraftar ortaligi ayaga kaldirirdi eminim.

Enzo Fernandez - City işi olmadı ama Madrid istemiyor mu?
Hani Krava'yi isteyenler Enzo'yu da istesin hem daha ucuz olur 😁😁😁

Pek hareketli bir profil bekliyorsan kesinlikle öyle değil ama orta sahaya yardıma gelen ayrıca ikili mücadeleden kacmayan biri dersen kesinlikle öyle
Dün yanıtladım sanıyorum, taslakta kalmış. :asd:

Hareketliden kastım bağlantı oyununda yer edinen, yeri geldiğinde kanatlara kayan, takım hücum ederken ön alanda sürekli bloklar arası hareket eden birisi. Burada ve sözlükte kendisi için kütük, çakılı pivot vb. yorumlar görünce şok oldum. Son sezonunu izlemedim, bilmiyorum ama eğer futbolu baştan aşağı değişmediyse bu adam çok yönlü, ayağı da söylenenin aksine fena olmayan birisi. Öyle yorumlar görüyorum ki yıllardır izlediğim adam acaba bu değil ben mi karıştırıyorum diyorum 😅

Nico Gonzalez
Ezzal
Sarr
Malick
Martinelli
Lang

Son 1 haftada bize yazılan ve unutulan isimler. Leao hâlâ gündemde olduğu için eklemedim. Belki unuttuklarim vardır. Daha her hafta sırayla gönderilen Sara, Torri ve Lemina var.
Birileri bizimle fena dalga geçiyor

Sağda ruhsuz, gamsız Sane varken; biz sırf onun için sol ayağı 0 olan Barış'ı sola atıp verimini %40-50 düşürmüşken 60 milyonu sağ kanatı tercih eden adama vermektense, Leao'ya tam sıcak olmasam da 40a Leao'yu sola çekip Barış'ı sağ kanata atmak, Sane'yi de kulübeye yollamak çok daha mantıklı. Aradaki farka Pape Sarr alıyorsun neredeyse. Palace'ın Ismaili satmaması iyi yani.

Projeler için devam ediyorum falan demiş

Hiçbir boka yaramayacak basketbol voleybol salonları zırvalığı nerden çıktı acaba
Tamam, baskanligi devret, sadece projeler uzerinde disaridan yardimci ol yeni baskanin yaninda. 3 ay once bu mumkun de olabilirdi.

Zaten baskanin en cok iletisim kurdugu, en uzun uzun cevaplar verdigi ve hakkinda konustugu seyler prijeler ve ilgili yetkileri. Onun disinda iletisimi yok.

Geri
Üst Alt