Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Sallai ve Jacobs'un deplasmanda batırmasını görmedin mi Mert kardeşim yahu. Sİngo oynamıyor ki iç sahada taraftar baskısıyla evet muazzam ama şimdi hepsi bir sene yaş aldı ve Abdülkerim stoperde ve ben elek olacağımızı tahmin ediyorum.

Deplasmanda ne oldu

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yapacaksın Liverpool'u Anfield'da mı eleyeceksin ilk senenden? Biraz da had bilmek lazım sanki. Seneler önce iyi dönemlerindeki Barça da tur alamadı rövanşta Anfield'dan. O işler öyle 2 bekle 1 forvetle olacak şeyler değil. Bu kulüplerin elit seviyede bir kültürü var o turnuvada. Biz 2 kere bu takımı iç sahada yenerek büyük iş yaptık zaten.

Son düzenleme:
Galatasaray tarihinde böyle 10 nolar da vardı ;)

cache-v2
Asistin asistini yapardı reis öylede bir kral kendisi

Torreira kalmalı. Her zaman iş yapar. Bu saatten sonra gitmesi büyük saçmalık olur bana göre. Sene sonu ok.

Hem Lemina hem Tor’u elden çıkarınca buraya geldiğinde tutar mı adapte olur mu vs bilmediğin 2 oyuncu getirip tandem kurmak büyük risk.

pape sarr ismail sarr denen arkadaşlar bu kadar hayıflanacak topçular değil

ismail watforda transfer olduğunda a+ oyuncu kumaşı vardı olmadı
pape en prime halinde 4 sene önceki torreira topunu oynarsa öpüp başıma koyarım

Yönetimin ismaila Sarr ve Papa Sarr transferlerini aynı anda yürütmesini riskli buluyorum. Max ederi 30M olan Papa Sarr'a, İsmaila Sarr'a teklif yapıyoruz diye 40M alabilirler.

Pape sarr isi bence torreira sureciyle baglanip gerceklesecek. Ismail sarr bence olmayacak ya da cok pahaliya denk gelecek.

Stoper ve forvet muamma.

Topu ortasaha tasiyabilecekse leao dusunulebilir, yok kanatlara kalacaksa o is gene leao bence olmaz.

10 gune nasil cozecekler gorecegiz.temmuzdan baslayabilecek surecler son 2 haftaya tasindi goz gore gore. Su an degil artik surecin sonuna sakliyorum tepki hakkimi.

Milan sahibi Gerry Cardinale, bugün Rafa Leao ile görüşecek.

Milan 60M€ istiyor; 50M€’nun altına inmeyi düşünmüyor.

Masadaki tek somut teklif Galatasaray’a ait ancak 40M€’yu aşmadı (Corriere dello Sport)

Geri
Üst Alt